Старши треньорът на Беласица, Даниел Моралес: Горд съм с тези момчета!

23 август 2024 21:15   3 коментара   8064 прочита


“Аз съм горд с тези момчета, защото ние тук идваме и гледаме само шоуто.
Когато отидеш на театър, ти гледаш само представлението. Но не си на репетицията, не виждаш всичко, което се случва зад кулисите, за да се стигне до доброто “представление”.

И аз знам колко се стараят тези момчета и колко ме слушат. И понякога треньорът е изискващ и дразнител - и в работата си тук аз съм такъв. Защото аз знам, че трябва да се подобряваш всеки ден, да изискваш повече и повече ежедневно, за да постигнеш по-високо ниво.”, така старши треньорът на Бела Даниел Моралес коментира домакинството срещу Локомотив (ГО).

И добави:
“Беласица Петрич дава тази възможност - да се докажеш на терена и да растеш. Имаме много хубави условия за работа, разбира се, винаги може и по добре, но хората трябва да знаят, че в “репетицията” за един мач ключови са много фактори. Защото тези момчета изпълняват едно към едно всичко, което репетираме на тренировките.”

Моралес подчерта и колко важна е екипната работа в треньорския щаб:

“Ние анализираме всеки един противник. Единият от помощниците ми - Ивелин Петров, анализира силните и слаби страни на отбора, срещу който се изправяме. Другият ми помощник - Любомир Граминов, прави анализ индивидуално на всеки един от техните състезатели - така ние знаем как играе всеки от тях и къде можем да пробием.”

За срещата Моралес обобщи:

“Мачът започна горе-долу добре. Знаехме, че противникът има една силна страна - статичните положения. Имаха пет-шест такива и те ни създадоха доста главоболия. Една греда, за малко да ни вкарат гол, имахме и добро спасяване на вратаря. Нещата се успокоиха, довършихме първото полувреме с две чисти ситуации, които не успяхме да реализираме. Справихме се малко по-добре от предходния мач и съм доволен от старанието.

Второто полувреме започна по-добре, Локомотив не създадоха много положения в началото, ние също. Последваха хубава контраатака, добро разиграване и успяхме да вкараме първия гол, след още една хубава контраатака и втория. Поехме контрол над мача, но за съжаление допуснахме гол накрая. Но успяхме и благодарение на усилията на всички тези момчета, отборът на Беласица Петрич излезе с три точки.” 


Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
24 Август 2024 08:59 | Ronika
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Най-попyлярното и eфeктивно сpeдство за отслабванe в света блокиpа апетита и човек отслабва без усилия. Сега няма нужда да ходите на диeти, да ходите на фитнeс, да се измъчвате от глад. Помага на абсолютно всички, пpосто опитайте и завинаги ще забpавите за излишните килогpами. Ето това лeкаpство:---- https://use.my/ketoex


24 Август 2024 23:27 | СС
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тоя за какво шоу и театър говори? За кефалите шоуто е на полето с кравите. Тия миризливи селяни не се интересуват от футбол, факт че на последния мач имаше 130 чобана тоя кенеф с 5 редела седалки.


25 Август 2024 10:34 | Чергов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

На вънка сте опълченците на шипка, ще го докажете и в понеделник срещу отбор с 0 точки.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар