Рилски спортист надви Вихрен в Долна баня

15 септември 2024 13:22   3 коментара   2559 прочита


Рилски спортист победи Вихрен с 2:0 в среща от 9-ия кръг на Югозападната Трета лига, която се игра на стадиона в Долна баня заради ремонтните дейности на този в Самоков. Това бе втора загуба от началото за сезона за санданчани, които изостават вече много от лидера в групата Кюстендил.

А Рилски спортист продължава със силните си игри от началото на първенството. Григор Долапчиев бе точен с първото попадение, а Румен Гьонов удвои и оформи крайния резултат, като и двата гола паднаха след почивката, предаде sportal.bg.

Рилецо е четвърти след този успех с актив от 16 точки, докато Вихрен е 5-и със същия актив, като и двата отбора са с мач по-малко. В следващия кръг Вихрен приема ЦСКА 1948 III, а Рилецо гостува на Банско. Югозападна Трета лига


Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
15 Септември 2024 14:49 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Супер, догодина Струмска слава ще са първи.


15 Септември 2024 16:34 | Николов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Трябва да благодарим на момчето от Никудин правещо се на кмет че за поредна година отборът на Вихрен ще е в златната среда на селската група след толкова много пари и ресурси къде се отделят за тези некъдърници и другия път като гласуваме да мислим а не да гласуваме за гробокопача на Сандански


15 Септември 2024 16:37 | .
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На много хора трябва да "благодарим". Истината, е че просто не искат да влизат. Не може 7 години подред всеки един от другите отбори, които реши, че иска да влиза да си влизат без проблем. Ние вечните претенденти и нещо се случва. Айде стига!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар