Пирин се разделя с Венцислав Бенгюзов и Христо Попадийн

21 юни 2024 20:17   13 коментара   6157 прочита


ПФК Пирин се раздели с полузащитниците Венцислав Бенгюзов и Христо Попадийн.

Договорът с първия бе прекратен по вазимно съгласие, а на втория няма да бъде предложен нов такъв.
Клубът им пожелава успех в следващите им начинания на и извън зеления терен.

Бенгюзов излезе с емоционален пост в социалните мрежи. Ето какво написа той:

"След четири вълнуващи години изпълнени с радост,гордост,нерви,сълзи от радост и тъга-днес дойде време да се разделя с отбора,който винаги е бил в сърцето ми Пирин.Още от първия ден в който баща ми и Чичо ми,хората които ме запалиха по футбола ме отведоха на Стадион Христо Ботев за първи път,аз си бях дал обещание,че един ден ще играя тук и ще се раздавам за отбора както го правеха тези герои за мен тогава в зелени екипи.

Благодаря на Господ,че ми даде тази възможност да се докосна до този отбор,който за много хора във футбола е просто един от многото,но за мен си остава единствен в сърцето.Благодаря на всички ръководители с който успях да работя,всички треньори(тук е момента да се извиня на Ради Митревски ,той знае защо),Доктор Богдански,Чичо Десет ,Бате Миро,Пепи Михтарски,Кольо Петрунов,Леля Снежка,абсолютно всички свързани с отбора.Благодаря на всички мои съотборници през тези години.Горд съм,че делях една съблекалня с такива имена във българския и европейски футбол като Съни Дяков,Манолев,Бодуров,Слави Костов,Дюлгеров,Карачанаков,Старокин,Янко Георгиев,Преслав Йорданов,Влади Златинов,Краси Станоев и много други.

Надявам се както аз съм се стремял да се уча от тях, да съм предал нещо полужително и на младите момчета.Завинаги ще остане в мен радостта от влизането ни в Първа лига до историческите победи над Лудогорец в Разград и ЦСКА в София

.Беше ми дадена и честта да нося капитанската лента,огромна чест и отговорност.Винаги съм се раздавал на 100% във всеки мач.Благодаря на феновете на отбора,които виждаха това и ме уважаваха,за мен това е достатъчно показателно за това,че съм си вършил работата както трябва.

Изключително много съжалявам,че отборът изпадна от Първа лига и съм наясно,че някой трябва да поеме отговорност.Виждам,че никой не го прави и мисля,че това е начин да им покажа,че мъжкото е да го напрваш с чест и високо вдигната глава а не като се криеш и оправдаваш с някой друг.Последните два дни бяха много тежки за мен и затова реших да постъпя както намирам за правилно и коректно.

Моето решение е да се разделя с Пирин,защото аз не искам да съм на място на което хората в клуба да ми нямат доверие,доверие което съм заслужил навсякъде другаде само не и от тях.Благодаря ви отново и дано Пирин се върне възможно най-бързо там където е мястото му в Първа лига" - написа Бенгюзов в профила си в една от социалните мрежи.


Още от: Спорт

Принтирай статия
13 коментара
21 Юни 2024 20:29 | Иван
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Елезов курво марш от Пирин мазен гнусен лизегъзец.


21 Юни 2024 20:32 | Блг
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Къде сте, бе, фенчета??


21 Юни 2024 20:33 | Блг
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Николайчо, Ангелчо, Капчин… украински чеда?? Вземете си треньорчето и бегом по падеж заедно с кмето


21 Юни 2024 20:35 | Михаил
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Елезов заплатаджия мръсен тея пари за нищо убаво да не ги даваш. Цел живот само съсипваш Пирин от как си на власт що напри нищо едно нищо. Фен шопа от Тасков продаваше що остана виното от Тасков изпихте. Ядките му изядохте. всичко от другите преди вас. Вие що направихте некадърници изпаднахте отбора в Б група. Нещастник само дебелееш


21 Юни 2024 20:54 | Фен
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Много обичам футболистчета да пишат трогателни постове на изпроводняк. Що сами не си тръгнаха веднага след изпадането. Страшна съблекалня, Бодуров и Манолев. Аре да се събудим малко, момчетата си направиха кариери и дойдоха в пирин да си зимат просто едни кинти и да врътнат некой мач. Тва е положението. Изядоха местата на младите момчета да получат шанс.
Със стари курволяци нов бардак не става. Да изчезват всички един по един. Плюс оня на Пирин СС, той с очилата не вижда ли какво тото и схеми върти занев и компания. Аз съм без очила но видях от центъра.


21 Юни 2024 21:03 | Смях!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Пумака Занев и дебелия гъз Елезов са путки с главно П!
Целия граф ги мрази, а те са нагли до безобразие!
Чий хуй търсят оше на стадиона?!?!
Пирин не е бил толко зле никога!
Хем има пари, хем всичко е развалина!
Дребни душици!
И тоя Милен ли е Милена ли е…незнае къде плува!
Педали ни управляват отбора!
Единствените по-големи путки от Занев и Елезов са капутчин и никУ-с кукуригууту!


21 Юни 2024 21:07 | Кире Мустако
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Аз съм на бира тънко.


21 Юни 2024 21:15 | Booker
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:---- https://use.my/arctik


21 Юни 2024 22:42 | Кире мустако
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Kakvo stava tuka kakvo pravite. nàaaàaaaaa az murtav


21 Юни 2024 23:37 | Krok
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Тоя треньор некадърник да си заминава. Нема такъв наглец и безобразник. Нема си грам понятие от футбол


22 Юни 2024 07:58 | Пирин оле
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

С това управление на клуба от Спасов този мишок дето не си плаща на работниците няма как да стане. Занев го хванал да го цица само


22 Юни 2024 10:40 | Михаил
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не разбрахте ли че Спасов така наречения бизнесмен не дава една стотинка за Пирин. Той е само лице парите са на друг.


22 Юни 2024 12:01 | ПлажО
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ееее боклуци продажни!
Докарахте ни до там, че да се молим дафинов да се върне!
Тогава поне се знаеше кой какво прави, имаше резултати отбора не ипзадаше и най-важното…никой не викаше …. МАФИЯ, ПРОДАЖНИЦИ, ТОТАДЖИИ!
Сега със Занев и Елезов, най-големите пумяри сме на дъното!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар