Временният посланик на Македония Д. Тричковска даде урок на нашите дипломати с остър тон: Няма да променим присъдата срещу Спаска Митрова, няма да кажа дали това е единственият случай у нас с такава тежка репресия

19 август 2009 00:17   52 коментара   41503 прочита
Като черен виц прозвуча меракът на министър Б. Димитров да кумува на Спаска на втората й сватба със съпруга й сърбоман, който бе използван от “правосъдието” да затвори бившата му жена
Като черен виц прозвуча меракът на министър Б. Димитров да кумува на Спаска на втората й сватба със съпруга й сърбоман, който бе използван от “правосъдието” да затвори бившата му жена


Като черен виц прозвуча меракът на министър Б. Димитров да кумува на Спаска на втората й сватба със съпруга й сърбоман, който бе използван от “правосъдието” да затвори бившата му жена

Президентът Георги Първанов 2 седмици моли колегата си в Скопие Георги/е/ Иванов да се смили над сънародничката ни, страната ни продължава да се “натяга” с безрезервна подкрепа за приемането на съседите - антибългари в ЕС и премахване на визите

Втора седмица президентът Георги Първанов оказва натиск за решаване на случая с българската гражданка Спаска Митрова, вкарана за три месеца в затвор в Македония, съобщи вчера Агенция “Фокус”.
От президентската институция потвърдиха, че е проведен личен разговор с президента на Македония Георге Иванов, след което двата кабинета са продължили усилията за намиране на вариант за решаване на казуса “Митрова”.
Първоначално македонската страна е предложила вариант с прилагане на процедура за помилване на Митрова, но поради дългата продължителност този вариант е отпаднал.
Обсъжда се вариантът с предсрочно освобождаване на младата майка, хвърлена зад решетките на 29 юли, с хуманна цел, което е позволено от македонските закони.
Разговорът с президента на Македония Георге Иванов за решаване на казуса със Спаска Митрова е бил проведен по инициатива на българския президент Георги Първанов, след което е било разпоредено на кабинетите на двамата президенти да поддържат непрекъснат контакт.
На 4 август 2009 г. Министерството на външните работи покани на разговор временно управляващата посолството на Република Македония в София Дивна Тричковска.
На 12 август става ясно, че няма да бъде променено съдебното решение за Спаска Митрова. Макар и гражданин на ЕС и на България, тя отговаря пред законите на Република Македония, заяви ръководителят на дирекция “Европа” - Георги Панайотов с временно управляващия посолството на Република Македония в София Дивна Тричковска по нейна молба, проведена в Министерството на външните работи (МВнР).
От страна на МВнР бе представена информация, според която Спаска Митрова, българска гражданка и гражданка на ЕС, е отведена в полицейски участък, детето й е изтръгнато насила от нея и тя е задържана в затвора. Посочено бе, че ограниченията в броя на свижданията за българския консул със Спаска Митрова от македонска страна не помагат да успокои българската общественост за грубото показване на правата на човека, подчертано бе, че защитата на правата на българските граждани зад граница, както и правата на гражданите на други държави, които се чувстват българи, ще бъде сред приоритетите в поведението на българските официални власти.

52 коментара
19 Август 2009 06:30 | shesho 1970
Оценка:
0
 (
44
 гласа)

kakvo im se chudite tolko na tea makedonci ?zatvorete im granicata da si berat darva tam ida se spasiavat... no nashte politici sa za e...e!


19 Август 2009 08:14 | До утайките в Струма
Оценка:
53
 (
77
 гласа)

Бившия съпруг на Спаска е сърбин, не сърбоман....Македонци сърбомани няма. Ако има сърбомани тогава пишете да Спаска е българоманка. Бившия съпруг на Спаска може да го пишете като наследник на сръбски колоницатори в Македония. А вие от В-к Струма да се подписвате като настотоящи колонизатори на Пиринска Македония. Българските колонизатори и техните пирински лакей са окупирали институцийте в Пиринско .


19 Август 2009 10:16 | БЛАГОЕВГРАД
Оценка:
10
 (
72
 гласа)

НИЕ ВЕЧНО ИМ СЕ ПОДМАЗВАМЕ,ЗАЩО???????????TРЯБВА СКОРО ДА СИ ВЪРНЕМ ЗЕМЯТА МАКЕДОНИЯ,ЗАЩОТО ТЯ Е БЪЛГАРСКА.


19 Август 2009 13:35 | Богдан
Оценка:
7
 (
83
 гласа)

А бе, няма ли кой да контролира коментарите? Всеки път една и съща утайка пише за някакви македонци в Пирин!!! Темата е съвсем друга, малоумник...


19 Август 2009 17:46 | българите от Пирин
Оценка:
-6
 (
84
 гласа)

До "македонците" от пирин
Едно не разбирам, вас кой ви излъга че някой в пиринския край се нарича македонец. Тук живеят САМО БЪЛГАРИ!!!!! А национаност македонска несъществува, няма такава!!!!
Много пушек вдигате и се опитвате да присвоите чужда идентичност, защото си нямате нищо истинско ваше, само на така наречените македонци! Когато България се е появила на картата на света за вас никой и не е чувал!
А дори и собствен език нямате, ами говорите на български диалект!
Не Българите са окупатори, а вие "македонците", защото всячески се опитвате да си присвоите нещо което не е Ваше!


19 Август 2009 21:59 | Българин
Оценка:
4
 (
94
 гласа)

Много ви е беден речникът на македонците. Като сте безсилни да се защитите - псувате и нападате! ХА ХА ХА


20 Август 2009 16:55 | Скумрия
Оценка:
17
 (
69
 гласа)

Играта много загрубя. България отново мълчи и проявява дипломация, която граничи със самоунижение и по този начин предизвиква още повече македонските дипломатически служби. САМО ВЕТО ЗА ВЛИЗАНЕВ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! Докато не се научат да ни уважават. То наистина от братска свада по-голяма нема. Я си спомнете за "Гераците" и "Земя" на Елин пелин. И тук е нещо подобно. . .Най-големите сакатлъци стават между братята. В нашия случай инфантилният брат са македонците, а ние се проявяваме малко по мунчовски, та нещата са за наникъде.


21 Август 2009 03:11 | Maketo
Оценка:
6
 (
44
 гласа)

[Bugarite ot pirin] Na tozi li ezik koito govoreha turkobugarite govorish? Naiasno li s tvoia indititet? Ili znaesh tova koeto ti e izsipano v kancheto. Zashto ne doide pismennosta ot Pliska, Preslav ami doide ot Solun? Znaesh li zashto se pravi mercedes [ nai dobrata kola] v Germania- Zashtoto ima TRADICIA. Zashto se s-zdade Ohridskia universitet ot Kl. Ohridski v Ohrid a ne v Pliska kadeto biaha turkobugarite? Zashtoto tam imashe tradicia i kultura. Da ne govorim za hristianstvoto. Kakva kultura imashe tova nomadsko pleme i taka natat-k.......................


21 Август 2009 07:56 | do macedonez
Оценка:
-5
 (
35
 гласа)

ти нямаш ли си език ,та пишеш на англииски,маи не си никакъв ...


21 Август 2009 13:30 | пловдивчанин
Оценка:
-1
 (
47
 гласа)

До Maketo
Пишеш само глупости но на вас ви е простено!Простено е им, защото така са ги учили като малки! Паско Кузман(защитник на македонизма) ви го каза в очите, ама вие сте твърди кратуни!Та рече г-н Кузман какъв бил Самуил, нямали нищо от него и никъде не споменавал Македония....Добре де Паско, защо като нямахте доказателства ги учихте децата на глупости по история, въпреки че всеки знае кой и защо ги е учел....Макета, хич не ме интересува за какви се индефицирате - антични макета или картагенци...всеки има право на самоопределяне, няма лошо(въпреки, че света ви се смее), но не ни крадете историята, защото на никой не му е приятно да му я крадат!!!!
Искам да попитам хората от Благоевград, какви са те тези макета там!!?Направо ми е смешно като ги чета, сигурно някой им плаща яко!


21 Август 2009 13:34 | Ескимос
Оценка:
8
 (
28
 гласа)

Ние от ескимоското малцинство настояваме да се спазват нашите права от туркобългарите!!! Когато нашата ескимоска империя е била велика и със самобитна традиция и култура туркобългарите не са знаели що е тва нож и вилица!!! Настояваме да започне излъчването на новини на ескимоски език и въвеждането му в училищата!!!Настояваме да бъде открит филиал на Ескимоския университет във вашата селска държава!!!Ние - ескимосите сме стар народ с богато минало и велики личности и не ни трябва никакво членство в никакви алианси !!!


21 Август 2009 14:46 | Пешо
Оценка:
15
 (
63
 гласа)

Историята винаги пренедлижи на територията върху коята се развила. Македония има богата история, но тя си е македонска история. Гърция, България,Сърбия,Търция,Албания и др по един или друг начин са допринесли за това богатсво, както и Македония е обоготила техните. Историята е променлива величина с две неизесни: време и субект. Субекта може да избира времето и тогава историите стават много..... Но ние в никакъв случай не трябва да оправдаваме своите свободи и права на база история, за която така или иначе малко имаме заслуги. Македонци и Българи имат права където и да се намират и всички опити да се потъпкват.... трябва да е престъпление..... Проблема ' Спаска' е че тя се опитва да умаловажава правата на бившия си съпръг. А опитите и, да го политизира семеиният си проблем я прави КУЧКА.....


21 Август 2009 15:25 | до Пешо
Оценка:
-14
 (
32
 гласа)

Нищо не разбрах от постта ти! Едно мънкане и нищо свързано....Що се отняса до Спаска чукай на дърво да не споходи някоя твоя близка или роднина нейната участ....Защото наистина за семеиният си проблем няма такава присъда никъде по света!


21 Август 2009 16:22 | Пешо
Оценка:
13
 (
59
 гласа)

Това че някои не разбират е само защото виждат черно-бяло и не виждат сивото... защото малко имат от него в главите си.....


21 Август 2009 16:45 | Българин от Пиринска Македония
Оценка:
6
 (
40
 гласа)

Пешо, и ти си малоумен като Ескимоса (Макето).


21 Август 2009 16:52 | Абе, Пешо,
Оценка:
-13
 (
67
 гласа)

Къде я видя тази богата македонска история. Кога пък е имало такава държава, та да има и история. И то богата...


21 Август 2009 17:14 | Г-н Президент,
Оценка:
-1
 (
59
 гласа)

Тия псета така или иначе няма да пуснат Спаска. Какво им се церемоните? Вето за Европа, затваряне на границите и ултиматум: докато продължават да погазват правата на българите в Македония и да издевателстват над тях заради тяхното национално самозъзнание, докато продължават да манипулират българската история, че дори и литература (Вапцаров, например), да забравят за България и за Европа. P.S. Знаете ли как звучи на "македонски" (т.е. в оригинал) "македонският" поет Вапцаров? " Разстрел, а после цръвци..." И при това не се шегувам, можете да проверите. А и Макето (Ескимоса) може да помогне сега ако го изрови от буквара.


21 Август 2009 18:05 | Пешо
Оценка:
24
 (
46
 гласа)

Македония на Филип и Александър- проводник на първото мултукултурно-мултиедническо общество.
Апостол Павел основава първите организирани християнски обшности в Македония...
Славянските просветители и първата славянска книжовна школа от Македония. Слънцето грее еднакво за всички...
Самуил - първи християнски ревизионист, дало начало на богомилството и протестанството...
Душан преместа престо ли в Скопие . Скендербег,Крали Марко, ....Кемал Ататюрк.... всички те оставили толко много зад себе си са свързани с Македония. А някой ще ми казвал да нямала история Македония... или този някои под история разбира разбоиничество когато с войски и сила се земат територии .Размества се населението в тях. . Македония на Македонците!! Македония пак ще е обиденета този пак от онези които я разделиха . Едват дни когато ние Македонците под крилото на правдата и ЕС ще можем да избираме нашата съдба и никои няма да има онази възможност да ни избива затваря. Така че рекета скоро ще свърши.


21 Август 2009 18:11 | Пешо, Пешо, промит мозък,
Оценка:
-18
 (
50
 гласа)

Дали знаеш от колко чужди истории сте откраднали това, за което говориш. Но ти не си виновен. Виновни са тези, които толкова дълги години ви промиваха мозъците, та сега не знаете какви сте. Това е пълно нещастие.


21 Август 2009 18:16 | Пешо
Оценка:
21
 (
53
 гласа)

Г-н Президент защо наистинане не викнеш едно Вето а,,, или те е страх да не ти опънат ошичките батковзите от Брюксел. Та си оставил каракачанското куче да лае а пък каравана да си върви!!!!!!


21 Август 2009 18:55 | Ескимос
Оценка:
6
 (
26
 гласа)

Ако някой не знае какво е ирония си е негов проблем !


21 Август 2009 23:20 | Maketo
Оценка:
12
 (
30
 гласа)

Plovdivchanino, samo ti spomenah malko ot mnogoto neshta nad koito da se zamislish, no ti niamash moz-k za tova. Predi da doide tova pleme po tezi mesta imashe hristianstvo i cherkvi, sled idvaneto im vsichki cherkvi sa unishtojeni. Do den dneshen ima samo edna, i tova e rotondata sv. Georgi v Sofia postroena okolo 500-ta godina, oceliava za tova che tazi teritoria e prisvoena po- k-sno.I kak-v paradoks tochno tova pleme po k-sno priema ,toest si go nalaga hristianstvoto s KLANE,a kolko sa go prieli samo gospod znae zashtoto ostanalite i taka i vaka si biha hristiani.Zashto besneete kato chuete imeto makedonec? Na mene mi e iasno,---Bukoreshkia miren dogovor-1913-ta god.Ama sigorno i tova ne znaesh, a somo viesh s voia na glutnicite koito razk-saha Makedonia.Kogato vi zadavat v-pros otgovarai konkretno.Gledaite si vasheto deredje koeto hich ne e rozovo,aman ot nekaneni kumove.


22 Август 2009 05:26 | бг
Оценка:
-8
 (
38
 гласа)

хора....стоп...няма македонци в благоевград и мога да кажа стото сам от този град....политиката дели народа ни...схваштате ли.,в америка всички са американци независимо какво изповядват,тук секи иска да отреже парче от бг и да го наименува както си иска...е...и правителството.те не правят ништо.има помаци,турци,цигани,но няма македонци маима му стара,само областа е така наречената пиринска македония.ако сам македонец,што ми викат българин комшиите оттатък........


22 Август 2009 09:01 | Петричанин
Оценка:
-1
 (
53
 гласа)

Желката Желев е глупака.Кой пита та ги пръв призна.Ейго ся и този Първан,с кочан в задника му заврян.Ми нека рипне и нещо смислено на висок глас да каже!Ама си трае.Толкова ни е защитата на нас Българите в която и държава да сме,т.е. точно НИКАКВА !!!А това което става в момента в така наречената ''МАКЕДОНИЯ'',си е жив РЕЗИЛ.МАКЕДОМИЯ НА МАКЕДОНИТЕ,ми те и за луната имат претенции,....колко са жалки!


22 Август 2009 09:02 | македонец до бг
Оценка:
18
 (
44
 гласа)

има македонци в БГ и те са пове4е от българите.Само 4е пове4ето ги е страх да се изяват като македонци за да не изгубат работа,бизнес или от привикване в полицията и др.


22 Август 2009 12:41 | Bg politika na.... tuka ima tuka nqma
Оценка:
13
 (
57
 гласа)

Mangali edni ...neka vseki se opredelq kakto mu dushata iska. Ima mnogo koito biha kazali da bylgari nqma i da naciqta e izmislena ot ruskite interesi.


22 Август 2009 12:47 | Do bg ot Blagoevgrad
Оценка:
17
 (
41
 гласа)

Kak da nqma kato kazvash da politikata go deli..ako naroda e podelen na poluvina to zna4i da poluvinata Bladoevgrad sa Makedonci... :))))) Az bih dobavil da drugata poluvina sa bylgaromani.


22 Август 2009 14:33 | B OCONNOR
Оценка:
-4
 (
28
 гласа)

iDIOTI!!!!
kAK MOJE DA PODKREPYATE STRANA V KOYATO SE IZVARSHVA UMISHLEN GENOTSID SRESHTU PODANNITSITE VI?????????????!!!!!!!!!!!!!!
nYAMA LI KOI DA SVALI TEZI LUMPENI OT VLAST?!?


22 Август 2009 14:35 | b. oconnor
Оценка:
-9
 (
27
 гласа)

do tuke ima tuka nyama....
a vashiya mozak izobshto go nyama....balgariya ima istiroya kato darjava ot 10 veka predi Hrista, idiot neobrazovan, togava rusiya izobshto ne e sashtestvuvala NEGRAMOTNIKOOOOOOOO.
Cheti pak posle govori


22 Август 2009 15:26 | Do b. oconnor
Оценка:
3
 (
31
 гласа)

Bylgarite imat istoriq,,,, za dyrjava edva li,,,ot 10 veka predi Hrista no tq e turkska istoriq i i prenedlaji na turko -govorqstite balkanci,,, turci i gagauzi


22 Август 2009 20:55 | Belichki
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

do{gospodin prezident} Vie znaete kak vliazohte v E.S. i s-s kolko kompromisi. A sega postoianno duete perki,razmahvate pr-st i se repchite i to na kogo? Na Makedonia. Za tova che ne vi igra po vashata svirka. Kazvate che Makedonia vi krade istoriata, kradeca vika- dr-jte kradeca. Davate primer Vapcarov.Vie poznavate li tvorchestvoto na Vapcarov? Vzemete zapoznaite se i go analiziraite i shte vidite za kakvo stava duma. Prepor-chvam vi da prochetete i referata koito toi prochita pred Makedonskia literaturen kr-jok i shte razberete kak-v se useshta Vapcarov. Drugo e pitaneto che toi zivee tvori v B-lgaria i e makedonec s b-lgarsko grajdanstvo poradi prostata prichina che PIRINSKA MAKEDONIA e prinadena v ramkite na B-lgarskata d-rjava. Bidete pozdaveni.


22 Август 2009 21:05 | До Макето
Оценка:
-8
 (
26
 гласа)

Аман от неканени кумове. Вие нямате ли си интернет вестници в Македония, та се буташ тука без никой да те е канил? Ако си нямаш друга работа седни и се образовай, пък тогава говори. Искате собствена история, нищо лошо. Седнете и си я напишете, всеки мове да пише свободни съчинения. Но не крадете и не манипулирайте историята на съседите си. Но тя, историята, приятелю, не е роман, а наука и се базира на доказателства. А ти щом си толкова голям историк, сега е момента да спечелиш 100 000 евро. Още отпреди повече от 10 години проф. Божидар Димитров е обявил тази награда за онзи, който му представи ня
какво доказателство за съществуването на македонска нация. Хайде, тичкай, да не те изпревари някой друг. Впрочем, чудя ви се защо правите изобщо вашата лъжеистория, та ставате смешни пред света. Имате прекрасна история, с която да се гордеете, истинска и непреправена - българската. О, неразумний, юроде...Чакай, чакай, Паисий не беше ли и той македонец? Тогава защо ви нарича БЪЛГАРИ?


23 Август 2009 00:36 | makeotchicago
Оценка:
41
 (
61
 гласа)

moliab.ctpymaza izchep



molia b.struma za poveche informatsia po sluchea spaska . zachtotonikoi neznaeistinata. Az micla cheako bulgeria nei pomgne Spaskamoge da potarci Gretsko podanstbo




23 Август 2009 01:55 | Georgi
Оценка:
-7
 (
25
 гласа)

Spasete Spaska....


23 Август 2009 01:58 | Georgi
Оценка:
1
 (
31
 гласа)

utre saita shte raboti posetete go SpaceteSjpaska.com - priemame darenia v imeto na kauzata. samo ot 100 evro nagore.


23 Август 2009 06:12 | Паисий
Оценка:
13
 (
31
 гласа)

O, неразумний български изроде.... българи в Македония няма. Нямаше преди 250 години нали и ви казах още тогава. А за много е и обидно да ги наричаме такива. Много българи трябва да се срамуват от подлата политика на България довела до поделяне на Македония


23 Август 2009 16:15 | nicola sarcossi
Оценка:
14
 (
34
 гласа)

bratiata ot thessaloniki, konstantinos i metodios ,ako nekoi bulgarin(ne pisha bugarin) ne znae sa kak da vi go kaza.....vizantiitsi....neeeeeeeee.,makedonokos ...........da te sa makedonci.prav e choveka zashto ne v pliska,ili preslav,,..ili kakto pishe po natamo v istoria "veliko" tarnovo ...slagam " " na veliko ,,,abe brate ne znam ot istoriata pa de e chak toko veliko.jiveem ot 19 godini v s.afrika,roden sam v BG..... sramuvam se ot tova................


23 Август 2009 19:10 | Ескимос
Оценка:
-19
 (
43
 гласа)

Виждам, че не става с майтап !ОК тогава!Само не мога да разбера защо тия отрепки от ОМО ме наричат туркобългарин - еми че аз съм рус със сини очи (дръпнати)! Ами щом нашите историци лъжат нека тогава отрепките прочетат някой западноевропейски автор!!! Да речем Рънсиман! ОК нека всеки се смята за какъвто му харесва, но не ми харесва да избиват комплексите си на мой гръб! За финал ще посъветвам управляващите в Македония да издигнат паметници на Тито и Сталин - създателите на тяхната държава!!!


24 Август 2009 07:28 | bg
Оценка:
5
 (
29
 гласа)

македонец за мен е българин роден в пиринско,мойе и помаците да са македонци,стото и те живеат там


24 Август 2009 11:54 | Пешо до бг
Оценка:
13
 (
37
 гласа)

Помаците в Пиринско сами може да кажат какви са.Отиди в Брезница и ги попитай.Аз да не съм българин та да говоря от тяхно име или да съм и сменявал имената няколко пъти. Но истината е една помаци и македонци са еднакво жестоко преследвани от Българската държавност


25 Август 2009 12:28 | Не ни допускат
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

да пишем в македонските вестникарски форуми / утрински , дневник , вечер и пр/ ,ако сте забелязали , затова пък firom се изявава доста при нас


25 Август 2009 12:54 | Ке те допуснат
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Ке те допуснат когато не използваш обидното ФИРОМ....буклук един


26 Август 2009 02:58 | 4itatel
Оценка:
6
 (
34
 гласа)

Ne vijdate li 4e vci4ko kakvoto e picano e na 4ict balgarcki ezik. Tova cme nie pirinckite MAKEDONCI. Kakov FIROM kakvi pet leva?


26 Август 2009 03:26 | Angele
Оценка:
7
 (
23
 гласа)

Az s-sho s-m pirinski makedonec. Vsichki b-lgari i b-lgaromani mogat da prochetat kakvo misli i drugata strana v Utrincki vesntik ot 26/ 08/ 09 . broi 3071. Pozdrav i nai dobro namerenie.


26 Август 2009 12:51 | Ivan Petkov
Оценка:
1
 (
33
 гласа)

Къде в този казус е министър председателя Бойко Борисов?Защо мълчи като риба и не тропне на масата?Иначе в България пред "журналистките" е много лесно да се правиш на Мачо и да ти се хилят угоднически.


26 Август 2009 23:10 | tuka ima tuka nyama
Оценка:
-11
 (
31
 гласа)

dragi gospodine,
veche sam napalno ubedena che ste izklyuchitelno bos po istoriya. Stava vapros za istoriyata na balgarskata darjava poznata tochno pod tova ime....a vie zashto namesihte turtsiya taka i ne razbrah...
ot tuk natam vi e prosteno da govorite kakvoto vi padne, na neveja tova e pozvoleno


28 Август 2009 16:05 | тука има тука няма
Оценка:
9
 (
27
 гласа)

Българи има в Далиормана, но няма в Македония


29 Август 2009 07:15 | make otchicago
Оценка:
35
 (
49
 гласа)

az pomolix b.struma za poveche informatci povaproca .noglas vpustinia.Uvagaemi gurnalisti Iredaktori vie sami opredelete. Kakav Evestnik struma.


29 Август 2009 14:28 | добруджанец
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Чудя Ви се на акъла.Ние сме от Добруджа,една част е в българия ,друга в румъния.История.Имали сме царство-Добротица.Сега да казваме,че сме добруджанци и говорим на добруджански.Всеки да се определя какъвто си иска,стига да не гони другия за това и да необижда.Приличате ми на братя,които се карат кой е по - умен.засрамете се


29 Август 2009 17:44 | хубаво добрудванецо
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Хубаво добрудванецо го каза, но сега отиди и им го кажи на ромънците същото. Пък тогава натривай македонските носове с теорията си


29 Август 2009 18:29 | Спаска от Одризово
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Вчера за пореден път изразих българския си характер. Облекчих стражара Стоине за закуска усно, а той ми се отплагодари с възможноста да ви пиша тук като ми даде своя iPhone. Питам се-питам ви до кога трябжа да седа в затвора преди България да обяви война и да окупира пак тази Македония, която ме преследва за самоволие и безобразие......Аз на всички им казвам да ми е национална черта ате не ми вярват


29 Август 2009 20:28 | добруджанец
Оценка:
-16
 (
30
 гласа)

До Македонец няма какво да разбираш,те албанците скоро ще ви оправят и всичко ще разбереш ,но тогава да не ви се наложи да бягате пак при нас в добруджа .Изглежда ти само от проститутки разбираш




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар