С препълнена зала, обединен ГЕРБ-Благоевград, даде сигурна заявка за политическо надмощие и отличен изборен резултат /Видео и снимки/

10 октомври 2024 21:03   2 коментара   6605 прочита


Тази вечер стотици аплодираха водача на кандидат-депутатската листа Р. Желязков , вторият в листата Ат. Камбитов и кандидат-депутатите от областния център  

Благоевградската зала "Пейо Яворов "се оказа тясна да побере членовете и симпатизантите на ПП ГЕРБ-Благоевград, която тази вечер откри предизборната си кампания, предаде репортер на STRUMA.COM.

С аплодисменти залата посрещна  водача на кандидат-депутатската листа Росен Желязков, бившият благоевградски кмет и втори в кандидат-депутатската листа Атанас Камбитов, и кандидат-депутатите от Благоевград.  

"Радвам се да Ви видя всички тук, Вие които не предадохте ГЕРБ в най-трудните му години, които останахте с ГЕРБ и когато партията не бе в управлението на страната, така започна словото си общинският лидер и кандидат за депутат Атанас Камбитов., който с изказването си сякаш събуди носталгията по отминалите времена, в които Благоевград бе сред най-бързо развиващите се градове в страната и град, който многократно по времето на управлението на ГЕРБ и Камбитов бе определян като най-добрия  град за живеене.

" Всички ние искаме да се случат две важни неща след тези поредни 7 избора, в които хората са крайно апатични, стигнали сме дотам, че хората, дори не искат да говорят за избори, две неща обаче ни обединяват, всички ние искаме да имаме редовно правителство и Благоевград, и България да се развиват във всяко едно отношение. Държавата се намира в политическа криза и това се отразява на всеки от нас.

Единственият начин да се измъкнем от ситуацията са изборите, през които трябва да минем, каза още Камбитов. Бившият градоначалник нахъса своите да работят за партия ГЕРБ, не за преференции, защото работата за преференции води до намаляване на общия резултат на партията, а целта не е определен човек да влезе в парламента, целта е да се спечелят повече мандати.

"Да сте чули Борисов да говори за преференции, не сте. Това не е пътят, с преференциите губим периферия и намаляваме резултата категоричен беше Камбитов, за който обединението на силите и работата за партията като цяло е успешната формула за добрия изборен резултат.

На финала на изявлението си, което можете да видите подробно във видеата по-долу, Атанас Камбитов, отправи критика към местната общинска управа, като сподели, че е искал да зарадва присъстващите в залата с изпълнение на ансамбъл "Пирин", но кметът Байкушев е забранил ансамбълът да се използва за политически цели.

" Не разбирам подобно нещо, та нали този ансамбъл е на Благоевград, на благоевградчани, с нашите данъци им плащаме заплатите, каза кандидатът за депутат. Камбитов беше бурно аплодиран от феновете си в залата, сред които и най-големият му почитател-неговият внук, 4-годишният Боян.

Водачът на листата Росен Желязков също заяви, че най-важното в момента е да бъде сформирано правителство. Той подчерта колко са важни тези избори, "Тези избори са изборите след които вече моделът на парламентарна демокрация ще бъде изчерпан, легитимността на държавното управление ще бъде поставено под сериозно управление, защото хората няма да вярват на държавата, защото държавата няма да може да изпълни основното си предназначение- да управлява.

На нас ни трябва стабилно управление, и две думи: Успех на изборите, а другата е ясно лидерство. Вярваме, че ГЕРБ -СДС имат потенциал да подобрят своя изборен резултат и да предложат формулата за стабилно управление. Време за политиканстване няма", каза Желязков.  

След изказванията на кандидатите за депутати, вечерта продължи с богата музикална програма. Изпълненията на легендарната певица Татяна Сърбинска ,формация "Накит",DJ Mascota, DJ D-Trax с народните певици Славина Аладжова, Зейнеб Вражали и Таня Иванова, семейство Пищолски донесоха истинска наслада за присъстващите в залата.  

За ГЕРБ с бюлетина номер 18

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вижте във видеата какво казаха Атанас Камбитов и Росен Желязков.


Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
10 Октомври 2024 21:21 | Караваната на Ричи
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Заключете коментарите, докато още мажете…


10 Октомври 2024 21:21 | Караваната на Ричи
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

…мОжете…