С китара и сълзи изпратиха инж. Л. Татарски в парламента

17 юли 2009 00:12   18 коментара   45815 прочита
Да си спомни увлечението на младини - китарата, пожелаха на Л. Татарски служителите на община Разлог
Да си спомни увлечението на младини - китарата, пожелаха на Л. Татарски служителите на община Разлог


Да си спомни увлечението на младини - китарата, пожелаха на Л. Татарски служителите на община Разлог

Изискано тържество и наздравици в сградата на община Разлог

Народният представител от ГЕРБ в 41-то народно събрание инж. Любен Татарски събра бившия си екип от Общинска администрация - Разлог на изискано тържество. В зала украсена с балони във формата на сърца, общинарите посрещнаха на крака и с аплодисменти инж. Любен Татарски, човека, който завинаги ще остане техният кмет. Преди да се вдигне наздравица, всички се събраха и направиха обща снимка за спомен с депутата.
По време на празничното тържество не липсваха изненади. Началникът на отдел "Образование и култура" Нина Кисова подари огромна кошница, отрупана с рози, гладиоли, орхидеи и други екзотични цветя. От името на целия колектив шефът на Общински съвет - Разлог д-р Радко Тумбев подари луксозен кожен албум. Дни наред служителите събираха архивни снимки от началото на мандата на кмета през 1999 г. досега. В албума са събрани уникални фотоси - планински преходи, екскурзии, тържества, важни проекти и многобройни срещи с хора.
За да ви напомня за успехите и за да ви дава вяра в бъдещето. Разлог е в сърцето ви и вие сте в сърцето на Разлог. На кмета на Разлог от хората, които дълго време бяха ваше семейство, написаха на първата страница на албума бившите служители на Л. Татарски. Зам. кметът инж. Благой Дункин поднесе следващата изненада подарък - китара, като пожела на Татарски винаги да свири първи в оркестъра на властта. Подаръкът издава увлечението на народния представител от Разлог, което е имал на младини.

18 коментара
17 Юли 2009 20:44 | martin petrov martin petrov
Оценка:
7
 (
209
 гласа)

защо не подарихте и албум с дяловете и имотите които открадна за да неги забрави че са доста


18 Юли 2009 00:48 | Ние
Оценка:
40
 (
230
 гласа)

Не е творческа личност,не може да държи китара,не става за депутат,прилича на хитрец,самовлюбен,обграден от ласкатели.Пожеланието е много хубаво,но Татарски ще бъде "последна дупка на кавала".Жалка картина!


18 Юли 2009 01:34 | Кирил
Оценка:
-17
 (
181
 гласа)

Обикновено полачинката се обръща надве страни,но Татарски само дотук показа,че има три.От човек на бившата партийна секретарка Росица Тоткова стана човек на СДС,а сега и на ГЕРБ.Още колко метаморфози да очакваме?


18 Юли 2009 12:08 | Биляна
Оценка:
-20
 (
272
 гласа)

Поздравления Кмете!
А на всички във форума - добре е да осмисляте отношението и личния си принос в развитието на обществото винаги преди да се хвърляте да омаскарявате и отсъждате - има Кой да съди.
Под ръководството на Любен Татарски Разлог се превърна в образец на развитие и наложени практики в общинската администрация, които ясно се оценяват от гражданите при контактите им с тази администрация - работеща за всички граждани, а не да бъде тяхно препятствие.
Пожелавам на хората от другите общини - и те да имат такъв Кмет.
А за всички нас - повече хора като Любен Татарски да намират място за реализация в управлението на страната ни.
Поздрави на всички и усмихнат ден!


18 Юли 2009 17:37 | Мехомиец
Оценка:
25
 (
281
 гласа)

Абе не мога да открия предишното интервю с кмета -депутат, да не би да има цензура заради коментарите под нея...Бяха доста интересни, сигурно след всеки подарък е повтарял любимия си въпрос: А на мене ??!! Е сега ще делите с ББ. Ако е верна мизата от 100 000 за депутатско място, а вие с Насо сте дали поне по 300-400, ще има доста да избивате. Нов морал ще задаваш точно ти, дето с 1300 лева заплата имаш 4-5 апартамента , прогимназия над голф-игрището и милиони по сметките....


19 Юли 2009 13:58 | Лозана Тахчиева
Оценка:
13
 (
179
 гласа)

Странно,че все още има хора ,които не признават успехите на Любен Татарски,това наистина ме убива,защото от миналото някой да е направил нещо за този град ? А по въпроса за смяната на политическата си пренадлежност,оставяме на съвестта му.Истината е ,че го подкрепихме за мажоритарния вот,защото неговата кандитатура беше най удачна.Надяваме се ,че той ще работи за развитието на града и ще довърши всичко онова което е обещал.Аз лично му пожелавам ,много здраве и успех,като парламентарист.


19 Юли 2009 15:30 | бивш Съмишленик
Оценка:
-3
 (
189
 гласа)

За да е на власт предаде всичките си съмишленици,жалко,че толкова тичахме на предизборните кампании.Жалко и за тези които го прикуткаха за да имат депутат от тяхната префалена партия,защото ние не сме забравили колко го плюха на кметските избори. Ние му останахме вярни,но той на нас не.Сега трябва да мислим много ,кой ще избираме и според мен единствения почтен човек за кмет който остана е г-н Радко Тумбев,затова внимавайте съграждани.


19 Юли 2009 19:43 | НАШИЯ
Оценка:
-11
 (
183
 гласа)

МЕХОМИЕЦ ОТИДИ НА ОТДЕЛ ,,ОТБЛИЗО,, И ТАМ ЩЕ ВИДИШ ТОВА КОЕТО ИСКАШ


19 Юли 2009 22:30 | Emiliae
Оценка:
-16
 (
178
 гласа)

куромпиран агент на дс


20 Юли 2009 09:45 | Мехомиец
Оценка:
45
 (
221
 гласа)

Лозана, успехите на един кмет в благоустрояването на един град са успехи на всички граждани и служители на общината. Когато имаше приходи в общината от продажбата на имоти е лесно да управляваш тези средства. Продажбите обаче не са заслуга на Любчо, просто цените тук бяха по-ниски от тези в Банско. А от благоустройството на Разлог/ водните алеи, газификацията, площада, Погледец и пр./ той и неговите протежета имат наистина добри финансови успехи.


20 Юли 2009 23:32 | D.B.
Оценка:
14
 (
188
 гласа)

Vsi4ki tezi komentari koito sa pisani po-gore ot razlojani li sa ili....?


21 Юли 2009 01:32 | Тити
Оценка:
-14
 (
186
 гласа)

Явно има много подмазвачи!Направил бил нещо за Разлог!Ама преди всичко за себе си !Всеки може да краде,ако си сложи като него перде на очите!Че тия милиони да не са му от тотото?Няма да му е лесно на човека - до сега крадеше само за себе си,а сега трябва да дели и с други и освен да търка скамейката в парламента,друго няма да стане.


21 Юли 2009 12:16 | nikoi
Оценка:
-14
 (
188
 гласа)

Добре че Разлог е близо до Банско иначе не Татарски ами и господ да бе кмет нямаше да помогне за развитието на града. А Татарски просто намаза от цялата тази работа (и щеше да е най-големия глупак ако не се бе възползвал от кметуването си.) А сега и от депутатсването си - още повече ще намаже.


21 Юли 2009 16:17 | НАШИЯ
Оценка:
15
 (
179
 гласа)

nikoj--KAKВО ОТ ТОВА ,ЧЕ РАЗЛОГ Е ДО БАНСКО.НО ТО Е ОБРАТНОТО,ЧЕ БАНСКО Е ДО РАЗЛОГ,НО ТОВА Е ОТДЕЛНА ТЕМА.И БЕЗ БАНСКО РАЗЛОГ ЩЕШЕ ДА СИ ПОСТИГНЕ ТОВА КОЕТО Е В МОМЕНТА.ДАНЕ БИ банско ДА НАПРАВИ ГРАДА ПО ЧИСТ,ХУБАВ,СПОКОЕН,ЗЕЛЕН И ПРИЯТЕН ЗА ЖИВЕЕНЕ,БЕТОЛОВОТО ,КАТАРИНО И СЕГА АКО СТАНЕ И С КУЛИНОТО ДА НЕ БИ ЙОПЕТАТА ДА ГО НАПРАВИХА А?А И ЩЕ ВИДИТЕ ,ЧЕ СЛЕД 7-8 ГОДИНИ БАЯ ХОТЕЛЧЕТА В банско ЩЕ ХОДИМ ДА ГИ РОВИМ КАКТО БЕШЕ МИНАЛАТА ГОДИНА В ИСПАНИЯ.


22 Юли 2009 19:32 | aisha
Оценка:
10
 (
148
 гласа)

Ай, вай, селски хитрецо! Но както се казва : таз година депутат, до година - В затвора !
Или и бат Бойко само лае. Може би така се бори корупцията - с корумпирани, скрили се зад депутатски имунитет !


23 Юли 2009 10:30 | Sokol
Оценка:
1
 (
141
 гласа)

В годините на псевдодемокрация, който и да беше кмет на Разлог щеше да си напълни бабата,та Татарски ако не е "взимал"за себе си щеше да е най-големия будала.Това уважаеми читатели е истината, колкото и да не ни се иска, но е така,че малко повече се бил увлякал във взиманията в полза негова,имал възможност направил го. Дали е имал право,може да се докаже ако някой се опита да го направи, но скъпи мои едва ли някой ще го направи.Че бил крал ,та кой управник в нашата мизерна държава до сега не е крал???Няма такъв?!!!Дали е направил нещо за града, не може да се отрече, но пак казвам това не е достатъчно!А дали ще направи сега, като депутат , не мога да знам жалко ще бъде само ако в Парламента се окаже една марионетка в чужди ръце.Не съм много сигурна, че ще направи нещо без да иска нещо за него, но така са родните ни политици.Ние гражданите на Разлог повярвахме в Бойко Борисов и затова подкрепихме Любен Татарски,да се надяваме че няма да ни посрами.Въпреки негативите по негов адрес .


24 Юли 2009 12:03 | Razlojenka
Оценка:
-8
 (
136
 гласа)

Разлог за първи път и може би за последен имаше кмет който да милее за града и да се раздава за града. Благодарим ти Любчо. Малките хора инаги ще те ненавиждат


07 Октомври 2009 10:26 | Zon1951
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Първо поздравявам Любен Татарски.Пожелавам му много здраве и успех в парламента.Това е единственият кмет който е направил толкова много за гр. Разлог.Жалко за хората които са толкова злобни.Ха сега вече не е кмет.Да видим какво ще си изберем и какво ще направи следващият кмет.Нали е толкоз лесно да плюеш.Ние в Разлог, кой не оплюхме.Жалко... Да роботиш с тези хора 20-години и по този начин да те плюят.Отвратена съм.А колкото до Радко Тумбев нямам думи.Подводни хора...Всички от СДС и ДСБ само власт им дай.Действително "малки хора", които винаги ще те ненавиждат ще бъдат винаги против .




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар