Росен Желязков, водач на листата на ГЕРБ/СДС в област Благоевград, посети фестивал на занаятите и народното творчество в Разлог

05 октомври 2024 19:31   1638 прочита


Росен Желязков, водач на листата на ГЕРБ/СДС в област Благоевград, посети фестивал на занаятите и народното творчество в гр. Разлог.

Заедно с кандидатите за народни представители от ГЕРБ/СДС - Иван Герчев, Красимир Керезов, Илия Сидеров и Мариела Весалова, Желязков поздрави участниците за отдадеността и ентусиазма, с който съхраняват и предават българските традиции и фолклор.

Местните производители, които представиха продукцията си на фермерския базар, получиха грамоти за участие от Желязков, като обсъдиха с него проблемите на екологичното производство и дискутираха необходимото законодателство относно фермерските и занаятчийските храни.

По-рано през деня Желязков отдаде почит на освободителите на Горна Джумая и Пиринска Македония, а посещението в областта ще продължи с тържественото отбелязване на 1010-годишнина от смъртта на цар Самуил в Националния парк-музей ,,Самуилова крепост” край Петрич

Купуването и продаването на гласове е престъпление 

 


Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар