Росен Желязков в Благоевград: Само ГЕРБ може да гарантира сигурност и стабилност, високи доходи и икономически растеж

11 октомври 2024 10:15   5 коментара   3052 прочита


 „Скъпи приятели, благодаря Ви, че подкрепяхте ГЕРБ през трудните години, благодаря Ви, че ни подкрепяхте, когато искаха да ни изчегъртват, когато бяхме атакувани. Тази подкрепа даваше живот на партията, даваше ни вяра, че не сме постъпвали грешно и сме работили в интерес на хората и на страната“, с тези думи се обърна днес по време на предизборна среща в препълнената зала „Яворов” в Благоевград Росен Желязков, водач на листата на ГЕРБ-СДС в 1 МИР.

Той припомни, че в последните 3 години и половина България е постоянно в избори и че кампания не трябва да се прави като се посочват виновни, а се показва свършеното. „Нека на тези избори постигнем достатъчно висок резултат, а след това с аргументи и доводи да седнем с онези, които споделят нашите ценности и да преговаряме.

Първата политическа сила да излъчи лидера си за министър-председател, а останалите да го подкрепят, но и техните лидери да участват в управлението и да носят отговорност“, добави още Росен Желязков.

Той заяви още, че правителството трябва да е подкрепено от мнозинство, за да могат да се решат тежките задачи, които стоят пред управлението на страната – мигрантски поток от Близкия изток, опазване на границите.

„Важно е да отговорим на очакванията на хората за благоденствие и да продължим всичко онова, което сме правили през годините – енергийна сигурност, нарастване на доходите, реално нарастване, което да засегне живота на всеки един човек. Всичко това може да се случи по два начина – с пълно мнозинство, което за съжаление е все по-трудно в съвременните демокрации или с коалиционно отговорно управление, което да има ясни разписани правила“, продължи Росен Желязков.

Той добави, че хората съдят партиите по резултатите и направеното. „Последните 3 години и половина нищо не е свършено по Лот 3.2 на АМ „Струма“ - този толкова важен проект за Благоевград.

С общи усилия можем да направим така, че да увеличим доходите, да достигнем реално икономическо развитие, което е единствената предпоставка за растеж. Трябва ни стабилно управление“, категоричен бе водачът на листата на ГЕРБ-СДС.

Желязков припомни, че по времето на управлението на ГЕРБ в Община Благоевград са инвестирани милиони, а сега градът заслужава да има народен представител. „Само с осъзнато гласуване можем да се преборим с купения и контролирания вот. Важно е всички ние да гласуваме, за дам може в страната ни да има сигурност и стабилност.“, завърши Росен Желязков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
11 Октомври 2024 10:51 | истината
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

КАМБИТОВ ХВАЛИ ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ПРЕДАЛИ ГЕРБ! КАКВА ИРОНИЯ !НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРЕДАТЕЛ И ЛЪЖЕЦ, ДАВА ОЦЕНКА. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ .ЩЕ ВИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ ЗА ЦИЦИ НА ПОВЯХНАЛИ "КРАСАВИЦИ ".


11 Октомври 2024 11:44 | Герб=гроб
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Герб е най голямото зло сполетяло България в последните 33 години. Факт.


11 Октомври 2024 12:11 | Благоевградчанин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

!!!!!


11 Октомври 2024 12:19 | Филип
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Гласуването за герб е престъпление.


11 Октомври 2024 12:35 | уд
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Значи коментарите под статия за желязков отключени, коментари под тази за крадлитков заключени. Алооо от какво ви е страх, да не почнат да го плюят ли? Ами ще почнат защото си заслужава




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар