Разширено заседание на ДПС край Разлог: Пеевски към актива: ДПС-Ново начало ще работи за хората, заедно с хората

15 септември 2024 06:44   18 коментара   11872 прочита


 Критериите за номинации на кандидати за депутати от ДПС-Ново начало са сред обсъдените теми на разширено заседание днес, което се проведе в "Пирин голф" край Разлог. 
С това  разширено заседание ДПС- Ново начало започна подготовка на предизборната кампания за парламентарните избори на 27 октомври. В заседанието участваха председателят Делян Пеевски и ръководството на ДПС, представители на областните и общинските структури, координаторите на ДПС в Турция, народните представители, кметове и активисти". Това се посочва в прессъобщение на "Движение за права и свободи - Ново начало, изпратено до медиите". 

"Областните председатели на ДПС изразиха своята и на структурите категорична подкрепа за “ДПС-Ново начало” и готовността си за силно представяне на изборите за народни представители. На заседанието бяха обсъдени критериите за номинации на кандидати за народни представители от “ДПС-Ново начало”, основните приоритети, на които ще се базира програмата за бъдещото управление на България, след изборите, проблемите на общините и взаимодействието им с централната власт", посочват от коалицията около Делян Пеевски. 


Лидерът на ДПС Делян Пеевски лично се запозна с актуалната обстановка във всички райони на страната и темите, свързани с българските изселници в Турция. Пред актива на партията той заяви, че само силно представяне на “ДПС - Ново начало” ще гарантира на хората власт, отговорно ангажирана с разрешаването на техните проблеми. Той възложи на предизборните щабове на “ДПС-Ново начало” да бъдат много активни в кампанията и да се срещат и разговарят очи в очи с избирателите. 

В разширеното заседание участваха председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Делян Пеевски, Зам. - председателите на ПГ на ДПС и на ДПС Йордан Цонев, Халил Летифов, Искра Михайлова, зам- председатели на ПГ на ДПС Байрам Байрам, Ертен Анисова, Хамид Хамид, който е и член на ЦОБ, Елван Гюркаш – секретар на ПГ на ДПС, членове на ЦОБ и кмет на Кърджали Ерол Мюмюн, член на ЦОБ и кмет на община Белица - Радослав Ревански, евродепутатът и член на ЦОБ Танер Кабилов, член на ЦОБ и народен представител 

Цветан Енчев. Народните представители Айтен Сабри, Атидже Вели, Джем Яменов, Димитър Аврамов, Иво Цанев, Надя Петрова, Небие Кабак, Неждет Шабан, Николай Златарски, Фатима Йълдъс, Хюсеин Хафъзов, Шендоан Халит. 

Областни председатели на ДПС на Благоевград – Ведат Хюсеин, Бургас - Христо Широков, на Варна- Ерджан Ебатин, на Велико Търново- Гюнай Далоолу, на Видин – Ваньо Костин, на Враца – Кристин Касъмов – зам. – областен председател, на Габрово – Хасан Хаджихасан, на Добрич – Ердинч Хаджиев, на Кюстендил –Шейхриар Златарска, на Ловеч – Исай Милев, на Монтана – Тихомир Трифонов, на Пазарджик- Юмер Хамза, на Перник – Слави Хаджиев, на Плевен – Кудрет Яшаров, на Пловдив – Юксел Расим, на Разград – Иво Илиев, Русе – Айдоан Джалил, на Силистра - Зафер Хаджибилял и Сезен Сайън, на Сливен – Мустафа Мустафов, на Смолян – Хари Малинов, София – област – Димитър Григоров, София град – Едиз Саидов, Стара Загора – Тунджай Йозтюрк, на Търговище - Хамди Илиязов, на Шумен – Недрет Халил, координаторите на ДПС за Истанбул – Фахри Ватансевер и за Бурса Танер Чауш. 

,
Източник: Снимка: Пресцентър 
Кметове на Джебел – Неджми Али, Черноочене – Айджан Ахмед, на Сатовча – Арбен Мименов, на Сърница – Неби Бозов, на Павел баня – Иса Бесоолу, на Ветово – Мехмед Мехмед, на Гълъбово – Николай Колев, на Сунгурларе – Димитър Гавазов, на Антоново – Хайредин Мехмедов, на Опака – Гюнер Ашимов, Стамболово – Аднан Йълдъз, Маджарово – Ерджан Юсуф, на Венец – Нехрибан Ахмедова, Върбица – Мердин Байрям, Никола Козлево – Исмаил Ибрям, Светослав Славчев – кмет на община Димово. 

Общински председател на Кърджали Байрям Байрям, на Черноочене Месру Мюмюн, Пловдив -град – Али Байрам, на Бургас - Йоско Алипиев, зам. - областен на ДПС Варна Нурай Басри, Бедри Алиев общински председател на ДПС Свищов, общински председател на ДПС Велико Търново Мъстън Еминов, зам. – областен председател на ДПС Велико Търново Сунай Мунков, Исмаил Осман – бивш кмет на община Руен, общински председател на ДПС Батак Ерджан Саатчъ, Рахим Юмерефенди, Светослав Скорчев общински председател на ДПС Видин. 

 


Още от: Политика

Принтирай статия
18 коментара
15 Септември 2024 09:00 | to
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

много бе


15 Септември 2024 09:12 | Разлог
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Красимир Герчев там ли е


15 Септември 2024 10:20 | Белица до Разлог
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Че къде другаде?


15 Септември 2024 10:38 | вак
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Състояло се е на Голфо . В къщата на Данчо Цонев, бая големка е. И още два трима от тех имат там къщи


15 Септември 2024 14:36 | Еленово
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Айде Пеевски премиер… честито България!!


15 Септември 2024 15:09 | Якоруда
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

От наща община защо немаме представител или чакаме кадето задуха вятъра СТРАХЛИВЦИ ПРОДАЖНИ!?????


15 Септември 2024 15:10 | Якоруда
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

От наща община защо немаме представител или чакаме кадето задуха вятъра СТРАХЛИВЦИ ПРОДАЖНИ!?????


15 Септември 2024 15:14 | Якоруда
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Да бехте пратили поне поп КРЪСТЬО И БРАТЯ СИРАЧКИ ДА ПРИСЪСТВАТ..... СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ. РЕВАНСКИ ВИДЯ ЛИ КОЛКО СА ТИ ВЕРНИ ТВОИТЕ ХОРА ДЕТО ГИ ВКАРА В ПОЛИТИКАТА. ТАКА КАКТО ГИ ВКАРА В ПОЛИТИКАТА ТАКА ГИ ИСКАРАЙ ТИЯ МРЪСНИЦИ ДЕРИБЕЙЙЙЙЙЙЙ. ПРОДАЖНИЦИ ДПС Е ЕДНО С ПРЕДСЕДАТЕЛ ПЕЕВСКИ


15 Септември 2024 15:20 | Разлог
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Данчо конансиев Ти си плувен боклук искаше да постигнеш нещо което е постигнал от дядото и но ти си пълен продажник


15 Септември 2024 15:21 | Разлог
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Данчо каназирев Ти си пълен боклук продажник заедно с Краси Гер
чев


15 Септември 2024 15:26 | Помак
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

ПЕЕВСКИ ПРЕЗИДЕНТ


15 Септември 2024 15:41 | Кирил Цацов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Аз и тука, ще посвиря на кавал, след като отворих бузки пред ИТН и ВМРО и ме уважиха....


15 Септември 2024 18:56 | Дъпъсъ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Само добре охранени диви свине на снимката, ненаяли се боклуци, ама то и другото дпс е същото, както и всички останали политици.


15 Септември 2024 19:16 | Хи хи,
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

домуса изкарал правоверното стадо на паша ..


15 Септември 2024 19:29 | Неделчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Дали пък мястото на тая среща не е подсказка за бъдещето на ДПС-ДП? А именно, превръщането му в елитарна партия. Нали ДП каза при регистрацията им, че са иновативни. Чудо ще е да превърнеш електорат препитаващ се от тютюн и компир, в такъв, развиващ изкуствения интелект и нанотехнологиите, например. Както и да е - на изборите ДП ще има двайсетина депутати. АД също толкова, горе-долу. Краен резултат - Костадинов втори/а може и повече/. Още по-краен резултат - КК и АД поради "нещастно" стечение на изборни и външно-политически резултати, току виж се окажат от един отбор. Ега ти и кефа...


16 Септември 2024 00:03 | Васил ТРАНТИН/Якоруда
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Магда поканийте ле я, оне сараошин Фери - педало дека е със зъбатата му щерка, па кмето Ваклето и него го не виждаме .... Якорудски мишкари, курвентии


16 Септември 2024 09:12 | до гошо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

това е на голфа, а ревански там има три къщи, кой му даде парите за тях пеевски разбирпа се


18 Септември 2024 01:46 | Bonth12
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

добро утро
Идвам през този канал, за да ви разкажа за нашите предложения и услуги. Представител съм на финансова институция “МЕРЛИН ФИНАНС” в партньорство с pibank, която оперира на европейския континент и предлага финансови услуги на физически лица и фирми. И така, за вашата кола, къщата ви, брака ви, консолидирането на вашите дългове, реализацията на вашите проекти, накратко за всичките ви финансови нужди, независимо от причината... Ние сме тук, за да ви помогнем да преминете през процес, надежден, бърз и много достъпни.
Обикновено начисляваме лихва от 2%. Ако проявявате интерес, моля свържете се с нас: bonthierry373@gmail. com
Удовлетворението на клиентите е нашата единствена възможност.
на ваше разположение




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар