ПП-ДБ: Смелите и достойни хора сме мнозинство. Да не оставим уплашените да изберат шепа потисници

07 юни 2024 16:47   1 коментар   3000 прочита


 

Пъстро кукерско шествие с мощен звън на чанове разтърси центъра на Благоевград и символично приветства светлите сили в областта. Звукът на гайди се извиси и докосна сърцата на жителите и гостите на града. Стотици граждани изпълниха площада за заключителното събитие от кампанията на коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ преди парламентарните избори в неделя. След работния ден в четвъртък хората се стекоха, за да разменят мисли с кандидатите за народни представители от областта и да се повеселят заедно. 

„Ние от ПП-ДБ сме хора, които знаят и тачат корените си и това прави осъзната нашата жажда за свобода и нормален живот. За нас България е една от най–старите нации в Европа, а българите, преминали през столетия на славни битки, достигнали Златен век и собствена писменост, имат право на достоен европейски живот“, обяви водещият Велина Кулина. Под бурните аплодисменти тя представи кандидатите за народни представители от листата на ПП-ДБ, които се явяват на изборите с бюлетина с №14. 

„Горд съм да бъда част от този отбор от доблестни, честни и смели българи. Заедно сме, защото имаме една визия – за справедлива и свободна България, в която хората са горди с миналото си, щастливи в настоящето си и спокойни за бъдещето си. Тази България е възможна. Възможна е в този живот, не в необозримото бъдеще. Тази кауза се нарича родолюбие“, заяви водачът на листата на ПП-ДБ в Благоевград Андрей Цеков, който беше министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета „Денков“. Той допълни, че страната ни днес е разделена не по политически пристрастия, а на смелите и на уплашените. „Вярвам, че днешният и утрешният ден принадлежат на смелите. Смелите, които всеки ден се борят за справедливи доходи, свободен и справедлив живот, за бизнес без рекет. От другата страна са уплашените, които треперят да не се загубят работата си, която им носи жълти стотинки, продават гласа си и бъдещето на децата си за половин хладилник живот в полза на шепа потисници“, каза Цеков. И призова: „Вярвам, че смелите сме мнозинството. Вярвам, че достойните, гордите и смели хора на България и на Благоевград няма да оставят бъдещето си в ръцете на малцината уплашени хора“. 

Отборът на Промяната и стотиците хора на площада приветстваха Деси Добрева, с която пяха, веселиха се, играха хора и се снимаха. Усмивките бяха навсякъде, надеждата за промяна – неизчерпаема. На хорото с гражданите се хвана и кметът на Благоевград Методи Байкушев. 

Коалиция ПП-ДБ се явява на изборите в неделя с бюлетина с №14. 

Купуването и продаването на гласове  е престъпление 
 


Още от: Политика

Принтирай статия
1 коментар
07 Юни 2024 22:24 | Кире Уята
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

нормално за ПП Кукери - кукери тропат, долна пасмина барабар с на кривия измамник Петре Байкушо-сино му Кметчето смешно ... сус бре маскари




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар