Мощен старт за ДПС Ново начало! Победоносна енергия на откриването на кампанията в Гоце Делчев

01 октомври 2024 10:40   3 коментара   5345 прочита


Мощен старт даде ДПС Ново начало снощи на откриването на предизборната си кампания в Гоце Делчев.  На събитието бе представена кандидатскaта листa за народни представители на коалиция „Движение за права и свободи – Ново начало“ в Първи избирателен район - Благоевград. Присъстващите бяха заразени с победоносната енергия на  лидерите  на движението: кметът на община Белица г-н Радослав Ревански, кметът  на община Якоруда г-н Мехмед Вакльов, кметът на  Гърмен г-н Феим Иса,  на  Сатовча  Арбен Мименов, областният младежки председател г-ца Камбер, както и на областния председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин, който  откри и представи кандидатската листа на ДПС Ново начало Благоевград. 

 Добре балансираната листа от кандидати се състои от  личности, които не само разбират проблемите на хората в област Благоевград, но имат и конкретни решения за тях, вярвайки в идеите на Новото начало, в бъдещето, което е справедливо, проспериращо и обединено, бяха категорични от партията.

„За нас е щастие и късмет, че водач за пореден път ще ни бъде лидерът на ДПС - Делян Пеевски. Надявам се на 27 октомври всеки един от нас да запази независимия си дух и през изборния процес да остояваме нашата независимост, да продължаваме да бъдем близо до хората, да им помагаме и да решаваме проблемите им и аз съм убеден, че с екипа ни ще успеем да достигнем до всеки един човек и ще се представим повече от отлично.  Амбицията ни е да запазим резултата на ДПС от последните избори и това да помогне да имаме стабилно правителство, за да можем да излезем от тази криза и да не ходим през 3 месеца на нови избори“, коментира Ревански.

Колаж снимки Vox64.com

Ето и пълния състав на листата: 

1. Делян Пеевски

2. Фатима Йълдъз

3. Меджетил Мименов

4. Ахмед Ходжов

5. Айлин Хадживезула

6. Джемал Робов

7. Елиф Даргут

8. Исмет Узунов

9. Мехмед Максудов

10. Ислиханка Терзиева

11. Росица Медарова

12. Яхя Сантур

13. Димитър Андонов

14. Айше Мазгалджиева

15. Крум Крумов

16. Бейхан Арун

17. Любка Митева

18. Фатиме Юрукова

19. Андрей Славов

20. Борислав Борисов

21. Методи Стоименов

22. Симеон Ангелов


 


Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
01 Октомври 2024 11:11 | да се знае
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

4000 благоевградчани гласуваха за ДПС


01 Октомври 2024 11:27 | Уау
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Офе и ти старо комунистическо предателско к..... Е


01 Октомври 2024 12:39 | Г
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Не късмет, а наглост е закрилият Булгартабак да бъде водач на листа в региона. Да не говорим, че тоя поминък беше главно за мюсюлманите.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар