Марио Терзиев в Долно Драглище: Ще бъда гласът на работещите, ще бъда гласът на хората от община Разлог

22 май 2024 14:14   2 коментара   3472 прочита


Хубавите песни на самодейците на читалището в Долно Драглище, макар и от втория етаж, дадоха добър старт на срещата на кандидата за народен представител на ПП ГЕРБ с хората от Долно Драглище.
В клуба на пенсионера, председателят на общинската структура на ПП ГЕРБ Разлог - д-р Емил Тончев подчерта значението на изборите, както и голямата вероятност Разлог да има свой депутат.

„Виждате колко е важен правилният избор за кмет на селото и как Цветан Рабаджиев постигна много само за няколко месеца. Нека постигнем много за община Разлог – с правилния избор - Марио Терзиев, бюлетина 22, преференция 106!" – каза още д-р Тончев.

Кметът на община Разлог Красимир Герчев подчерта, че законите, които се коват в Народното събрание, са важни и за местната власт. Например, поскъпването на водата и уеднаквяването на нейната цена е следствие на лошо законодателство. И е необходимо да има пряка връзка на местната власт с държавната, а това е възможно, ако се избере човек, близо до хората, какъвто е Марио Терзиев, който поема отговорността да бъда винаги близо до хората, да бъда техният глас в Народното събрание.

Бюлетината на ПП ГЕРБ е 22, а моята преференция 106!

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
22 Май 2024 17:29 | 1234455
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

ще бъдеш кукла на конци ако влезеш в парламента, с тлъста заплата и депутатски привилегий, на хората им писна да слушат едни и същи предизборни глупости от кандидат крадците на народни пари, всички сте боклуци, един достоен българин няма в парламента, крадец до крадеца


23 Май 2024 08:26 | чокундур
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Видяла жабата че подковават вола и си дигнала крака!
Радой Рали: От как свят светува, мазния все отгоре плува.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар