Кирил Добрев в Сатовча: Никоя партия няма да има монопол над държавата, гласувайте свободно, ако трябва – и на инат

10 октомври 2024 12:04   4 коментара   3038 прочита


 „Поех важната задача да водя листата на БСП – Обединена левица в област Благоевград с една единствена цел – да бъдем всички заедно“. Това каза по време на срещата си с жители в село Сатовча Кирил Добрев. Той бе категоричен, че за първи път от много години насам няма други леви формации, които под някаква форма да дърпат гласове от БСП. „В същото време политическите процеси са такива, че нито една партия не може да има монопол над държавата. Затова гласувайте свободно и спокойно, ако трябва – и на инат“, заяви той пред хората в Сатовча. 

В пазарния ден хората споделиха разочарованието си от обстановката в страната и обезвереността си по отношение на партии и политици. „Политическата обстановка в момента е ужасна - избор след избор“, призна Кирил Добрев и уточни, че за последните шест предсрочни избора държавата е похарчила 1 милиард лева. „Толкова са актуализациите на пенсиите, за които от БСП се борим през всички тези години, толкова струва всички ученици да получават безплатни учебници, толкова е магистралата, която очакваме да се построи до Кулата“, каза още Кирил Добрев.

Той допълни, че заради тези безкрайни избори много други инфраструктурни и социални проекти висят, защото политиците не могат да преглътнат собственото си его и да съставят правителство с ясни правила и цели. На притесненията на хората и нежеланието им да отидат до урните, Кирил Добрев отговори, че най-важното е всеки човек спокойно да упражни правото си на глас. „Колкото повече са гласувалите – толкова повече падат икономическите зависимости, платеният вот, натискът“, допълни Кирил Добрев. 

Заедно с кандидата за народен представител от листата на БСП – Обединена левица в област Благоевград Гергана Орманлиева, те разгледаха пазара в Сатовча и разговаряха с местните производители. Хората поискаха от тях да направят нужното, за да живее всяко едно българско семейство по-сигурно и по-спокойно в страната си. 

Кирил Добрев получи и специален подарък с послание от местния талант Цветан Кавраков – портрет на Васил Левски изработен от пясък. „За да помни делото на Левски и да бъде като него“, пожела авторът. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
10 Октомври 2024 12:35 | smart
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

da umre


10 Октомври 2024 13:04 | Maxim
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro


10 Октомври 2024 13:52 | Наблюдател
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Няма да гласуваме.


10 Октомври 2024 15:15 | истината
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

БСП, И САМО БСП, СЕ БОРИ ЗА ТОВА, ОТНОВО ХОРАТА ДА СА СВОБОДНИ, РАВНИ И БРАТЯ. СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО, Е СИМВОЛА НА ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ .НАШИЯТ НАРОД СЕ НУЖДАЕ ТОЧНО ОТ ТОВА.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар