Кирил Добрев: Северна Македония няма да види Европа, ако не се откаже от антибългарската пропаганда

08 октомври 2024 11:03   6 коментара   3535 прочита


Водачът на листата на БСП-Обединена левицата Кирил Добрев посети благоевградските села Падеж, Логодаж, Българчево и Рилци, където разговаря с жителите. Основните теми, които поставиха местните, бяха свързани с качеството на живот, здравеопазването и доходите. 

Неизменна тема бяха и отношенията на страната ни с Република Северна Македония. “Не знам доколко македонските управляващи политици са искрени в желанието си да влязат в Европейския съюз. Сигурен съм обаче, че ще се погрижим това да не стане, ако не се откажат от антибългарската пропаганда”, категоричен бе Добрев. По неговите думи е важно хората в Македония с българско самосъзнание да бъдат спокойни и защитени. 

По темата за здравеопазването водачът на червената листа заяви, че не е лошо да има частни болници, но техните условия трябва да бъдат такива, каквито са за държавните и общински болници, а не да концентрират само високоплатени клинични пътеки. “Предлагаме и въвеждането на защитени лечебни заведения за по-отдалечените места, които да компенсират разстоянието до областния център”, каза още Добрев. Според него обаче всички тези идеи могат да се реализират, ако има работещ стабилен парламент и редовно правителство.е

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Още от: Политика

Принтирай статия
7 коментара
08 Октомври 2024 11:22 | истината
Оценка:
-7
 (
7
 гласа)

ДАНО ПОВЕЧЕ ХОРА РАЗБЕРАТ, ЧЕ 34 ГОДИНИ ЖИВЯХМЕ С ЕДНА ОГРОМНА ЛЪЖА. ЧЕ ЖИВЕЕМ ПО – ДОБРЕ, В ДЕМОКРАЦИЯ И Т. Н. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП !НАДЕЖДАТА ЗА НАС Е ЖИВА. БИЛО Е ХУБАВО. ОТ НАС ЗАВИСИ ДА СЕ ВЪРНЕ БЪЛГАРИЯ И ДОСТОЙНИЯТ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ.


08 Октомври 2024 11:37 | Благоевград
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Никога няма да гласувам за този боклук.


08 Октомври 2024 11:45 | Запознат
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Никога повече БСП


08 Октомври 2024 12:17 | Пиринска Македония
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ти ли ще определяш за Северна Македония бе лайнар ! Ваща партия теоаше македонците и вкарваше македонците от Пиринска Македония по затвори и лагери от 1944 до 1989 година.


08 Октомври 2024 12:49 | Кресна
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Този е фашист и голям тъпак никакъв социалист не е .
Иронията е, че БСП е наследник на партията на Димитър Благоев който е казал в българския парламент "Господа, аз не съм българин, аз съм МАКЕДОНЕЦ "
А днес копелетата от бсп тероризарат македонците и от Вардара и от Пиринско Колко са жалки и колко са жалки глупавите хора коино ги слушат .Кирил Добрев ти си капиталист милионер изрод и фашист ...никакъв ляв човек не си .Плюя на вас фашисти


08 Октомври 2024 14:00 | баи онзи
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ТОЯ ЗАЕДНО С ПЪРВАНОВ ЗАВЛАДЯЬА БЕЗ ПАРИ ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ .иска ОЩЕ ДА ЛАПА.


08 Октомври 2024 14:00 | ХО-ХО
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е, ПА ТИЗЕ ЦРЪВЕНА ЗВЕЗДО, НЕ ОТ ВЕРГИНА, А ОТ БУЗЛУДЖА, СМЕ СИГУРНИ, ЧЕ НИКОГАШ ПОВЕКЕ НЕМА ДА СТАПНЕШ В ПАРЛАМЕНТО?! МЕСТОТО ТИ Е У НУЖНИКО, ОТИ НОГО ГЕПВАШ И НОГО СЕРЕШ . И С МУЦКАТА ДАЖЕ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар