Кирил Добрев на Фестивала на кестена в Коларово: Някой все пак трябва да извади горещите кестени и в политическата криза

14 октомври 2024 17:31   2 коментара   3042 прочита


Водачът на листата на БСП - Обединена левица в 1 МИР Кирил Добрев сподели емоцията на 11-тия Фестивал на кестена в петричкото село Коларово. На многобройните шатри се предлагаха различни местни кулинарни изкушения, като най-дългите опашки бяха пред тези с печени кестени.

„Някой все пак трябва да извади горещите кестени и в политическата криза“ – пошегува се Кирил Добрев, опитвайки от вкусните беласишки кестени и коментира сериозно, че „местните фестивали, които са се доказали през годините трябва да получават държавна подкрепа за ежегодната организация, включително финансова“. 

Ниските доходи са сред основните проблеми, които хората поставят в разговорите с кандидата за народен представител.

„Точка първа в програмата на БСП – Обединена левица е именно повишаване на доходите, с акцент върху най-уязвимите.“ – уточни Добрев – „Ще настоявам за изпреварващ ръст на минималната работна заплата спрямо БВП, минимум 50 процента от средната брутна работна заплата, за да достигне от 933 лева днес до 1 270 лева през 2028 година, с добавен ръста на инфлацията на годишна база“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
14 Октомври 2024 17:45 | .
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Много си остроумен. Тъпчо. Никой нема да гласува за тебе.


14 Октомври 2024 18:17 | djumalia.
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

koi si p1k ti za dadava6 oceka na naroda. be alan xulo.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар