Ивелин Михайлов: Можем да върнем 200 000 българи от чужбина!

15 октомври 2024 12:19   6 коментара   2909 прочита


Ако в София сложим соларни панели с балансиращи батерии на всеки паркинг и всяка сграда, на хората два пъти ще им се намали цената на тока. Така и ще се освободят много мощности, заяви лидерът на "Величие" Ивелин Михайлов пред симпатизанти в Лондон. 

Той посети британската столица заедно с Григор Здравков. Ивелин Михайлов даде заявка, че "Величие" ще спрат практиката солари и ветрогенератори да се поставят в плодородна българска почва. По думите му всички солари трябва да се монтират върху покриви на сгради, паркинги и промишлени сгради, далеч от природата. 

"Сега знаете, че навлизат електрическите коли, а те черпят много от тока. В момента градовете в България нямат достатъчно мощност да захранят градовете, защото електропреносната мрежа не е оптимизирана", каза той. 

В програмата си "Величие" акцентират и върху спиране на масовата горска сеч, модернизиране на горските стопанства, както и съставяне на карта на всички незаконни сметища в страната. Според Ивелин Михайлов всички тези фактори биха могли да "приключат България като място за живот".

"Величие" са записали в програмата си като приоритет и напояване на всички земеделски земи, като с приоритет са: земеделски стопанства по селата, производители на плодове и зеленчуци, на пшеница и царевица, и животновъди. Партията предлага и задължително изкупуване на земеделската продукция от големите градове в рамките на 80 км.

От "Величие" са разработили специална програма, с която твърдят, че могат да върнат 200 000 българи от чужбина. 

 "Със земеделците хващаме и започваме да оправяме къщите и селата. Даваме безплатно да живеят хора, или ако искат, да си ги изплащат без лихва - те да си преценят. Павел Стоименов казва, че дава 6000 лв. заплата на тракторист, когато е добър. 6000 лв. заплата не е малко, къщата ти безплатна, храната - евтина, а като сложиш солари - доста добър приход става. Отделно от това може да развием и зеленчукопроизводство", каза Ивелин Михайлов. 

Според "Величие" българите в чужбина могат да се върнат в страната чрез развитието на селските региони - като се създадат т.нар. кооперативи в селата за производство на зеленчуци и плодове.

В програмата на партията са заложени още: междуградски и селски транспорт, развитие на инфраструктурата по малките населени места, изграждане на спортни зали, училища, детски градини в селата.

Tака ще се създадат условия, които ще върнат хората в България и в малките населени места, заяви Ивелин Михайлов. 

ЛИНК КЪМ ВИДЕО: https://youtu.be/7lS7zfZVxko

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 


Още от: Политика

Принтирай статия
6 коментара
15 Октомври 2024 12:26 | зрител
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Лъжец


15 Октомври 2024 12:35 | 123
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ДА БЕ! В БЪЛГАРИЯ НЯМА ИКОНОМИКА, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И НИКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ!!! САМО КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ В СКАПАНАТА ДЪРЖАВА!!! КОЙ Е МАЗОХИСТ ТА ДА СЕ ВЪРНЕ???


15 Октомври 2024 12:40 | to
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Няма къде да паркират


15 Октомври 2024 12:45 | Lov
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Още един лъжец


15 Октомври 2024 13:28 | Караваната на Ричи
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Клоун


15 Октомври 2024 14:33 | Запознат
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И заплата от 1000 лв




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар