Ивелин Михайлов: Целта ни е да създадем добра среда за живот! /Видео/

16 октомври 2024 12:13   2 коментара   1677 прочита


На 3 октомври започнаха предизборните дебати в предаването „Тази сутрин“ на bTV. Те се провеждат по регламент, изработен от екипа.

Тази сутрин един срещу друг се изправиха представители на политическите сили, които според социологическите агенции, с които bTV работи, в този етап от кампанията са под бариерата от 4%, но имат известни шансове да бъдат част от 51-я български парламент.

Участници бяха Ивелин Михайлов от „Величие“, Радостин Василев от МЕЧ и Никола Янков от „Синя България“.

Не се кандидатирах за депутат на предходните парламентарни избори, защото имахме друг представител, за когото вярвахме, че ще може да се справи в Народното събрание, обяви Ивелин Михайлов.

По думите му концепцията на формацията се е провалила и за това е решил да влезе лично в парламента.

Относно политиката по доходите лидерът на „Величие“ смята, че доходите могат да се повишат, когато икономиката започне „да се движи нормално“. Формацията е против влизането в еврозоната. 

Никола Янков попита Ивелин Михайлов чрез какво икономическа програма „Величие“ смята да стимулира частния бизнес и  растежа на доходите.

Михайлов заяви, че приоритет за неговата партия е да бъде създадена добра среда с добре подготвени предприемачи. Целта им е също добра среда за отглеждане на деца.

Създаването на добра среда според него ще се постигне на първо време чрез „премахване на репресиите върху бизнеса“.

Ивелин Михайлов се отказа от въпрос към  Радостни Василев. Той уточни, че въпросите му не са към другите двама участници в дебата, а към управляващите в момента.

Михайлов е категоричен, че депутатите на „Величие“ в 50-ия парламента са показали това, което партията е обещала – защитавали са хората, които са мачкани от АЕЦ „белене“, в Доспат и Силистра.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вижте видеото.


Още от: Политика

Принтирай статия
2 коментара
16 Октомври 2024 13:10 | Lov
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Поредния лъжец


16 Октомври 2024 14:43 | да
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Всички които са против Тиквата и НЕРЕЗА са - измамници, убийци лъжат и крадат, а намагнитения НИ построи магистрала СТРУМА, ХЕМУС, ЛЮЛИН, ....и нова фабрика БУЛГАРТАБАК.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар