Иван Герчев откри кампанията си в Разлог: Силни сме заедно и можем да направим живота по-добър в нашата родина

01 октомври 2024 13:56   4 коментара   1649 прочита


Кандидадът за народен представител от 1 МИР на най-силната политическа партия на община Разлог ПП ГЕРБ Иван Герчев – със свои съмишленици и приятели, откри официално предизборната си кампания.”

До него бяха двете му малки дъщери и съпругата му – д-р Константина Герчева, родителите му Ирина и Красимир Герчеви, общинският председател на ПП ГЕРБ д-р Емил Тончев, дългогодишният председател на партията д-р Мария Копанарова, представители на младежките структури и на жени ГЕРБ, много негови приятели и съмишленици на партията. 

Припомняме, че кандидатурата на Иван Герчев беше издигната на общо събрание на ПП ГЕРБ в Разлог и единодушно гласувана от 128 членове на ГЕРБ.


Иван Герчев е роден в гр. Разлог. Той е семеен, с две дъщери. Има висше образование, специалност Стопанско управление. Мениджър е на медицински център. Член е на ПП ГЕРБ повече от 10 години и е един от най-активните членове на партията, неговите инициативи, събития и дейности привлякоха много млади хора в благородни каузи, както и да припознаят идеите и принципите на ПП ГЕРБ.

Иван Герчев е на 33 години, но от 18-годишен работи за ПП ГЕРБ и е организационен секретар на всички политически кампании на ПП ГЕРБ. Изключително организиран, с визия за нови политики, ориентирани към младите и социално уязвимите, към децата, кам развитието на община Разлог и целия регион, осъзнава, че поема по труден и отговорен път.

Точно в 12:15, неговата дъщеря Ирина плисна менче с вода пред шествието на ПП ГЕРБ , което тръгна към храма „Свето Благовещение“, за да се отслужи водосвет – за здраве и успех на начинанието, симпатизант пусна гълъби в небето – за да има мир и радост.

В навечерието на най-големия празник на Разлог – неговото свобождение, след водосвета шествието отдаде почит на героите, паднали за свобода – с едноминутно мълчание и полагане на венци и цветя пред паметника на Апостола на свободата – Васил Левски.

„За да имаме бъдеще, трябва да помним и почитаме миналото. – каза Иван Герчев. – Ще черпя вдъхновение от предците ни, за да бъда полезен на хората на нашия регион, всеки решен човешки проблем ще ми носи радост.

Естествен акцент в работата ми ще бъдат младите, образованието и оставането им в България.

С особено внимание за мен ще бъдат проблемите на децата със специални образователни потребности и техните родители, както и хората в неравностойно положение – ще работя активно за адаптирана градска среда, дигитални кабинети, достъпни училища и др. в Първи Благоевградски многомандатен избирателен район.

С Бога напред и в името на добри каузи ще дам всичко от себе си за развитието на Благоевградския край и по-добър живот за децата, младите и възрастните. 

Но доброто зависи от всички нас: да имаме добро образование, добро здравеопазване, социална справедливост, сигурност и ред, добри закони в добра държава.“

Купуането и продаването на гласове е престъпление!

 

Още от: Политика

Принтирай статия
4 коментара
01 Октомври 2024 14:25 | Годлевец
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ирина, Иринаааа такава си беше и в ЧЕЗ. Смотана! А сина ти дваж по смотан! Кой че го избере него.


01 Октомври 2024 15:02 | бачевооооо!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Което не може да се купи с пари, се купува с много пари!
За кметския стол на бащата похарчихте много пари, а за депутатския стол на синчето ще трябва двойно!
Жалкото е, че парите са за сметка на общината!


01 Октомври 2024 15:35 | Верно е!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

С наша помощ, като гласуваме за него-верно, че ще му направим живота още по-добър. Ами да гласуваме де, ама друг път!? Тези "хора" мярка нямат. Съвест-също. Само лапането е в акъла им. Ка може повече.


01 Октомври 2024 15:52 | разлог
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

колкото и да се напъват, нема как да го направат депутат-"най-големият" предприемач на Разлог, но нека се преброят поне, колко съм останали верни и колко още от местното население изпитва страх от упраляващите в Разлог. Лошото е, че пак ще се похарчи народна пара, от техния джоб нема да извадят, и така ще е щом не ходим да гласуваме, ще печелят купените от дпс и герб и назначените от предприемача.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар