Иван Герчев на срещите в село Бачево, Горно Драглище и Баня: От всички нас зависи да имаме стабилен парламент и правителство, които да решават проблемите и на големите, и на малките населени места

21 октомври 2024 19:46   1369 прочита


Започнаха срещите на кандидата за народен представител на ПП ГЕРБ в селата на община Разлог, първата от които се проведе в село Бачево на 18 октомври, на 19 октомври се срещна с жителите на Горно Драглище, а в неделя – с жителите на новата СПА дестинация на България – село Баня.

 На срещите си Иван Герчев подчерта значението да се гласува, за да има стабилен парламент, за да се усвоят средствата от Плана за възстановяване, за да се решават пробремите на всяко село, на всяка улица, на всеки човек.

„В Бачево е направено много по време на управлението на ПП ГЕРБ и от общинската, и от местната власт. – каза в обръщените си в Бачево Иван Герчев. - При заварени 20 неасфалтирани улици преди 15 години, остават само още 5, но това пак е свързано с много средства, които могат да дойдат при стабилно правителство и по европейски програми.  Бачево има проект за физкултурен салон, футболният клуб се нуждае от финансова подкрепа, необхидима е спешна рехабилитация на пътя за Ръждавец.“

Той подчерта, че в Горно Драглище съвсем скоро се откри красива спортна и детска  площадка, асфалтира се част от двора на училището, продължават да се реализират инфраструктурните проекти, изграждат се водопроводи и улици, изключително добре развит е семейният и кулинарен туризъм, но винаги има какво още да се направи.

„За кратко време село Баня се превърна в новата СПА дестинация на България.- каза той в обръщението си към жителите на село Баня. – И все повече се благоустроява благодарение на управлението на ПП ГЕРБ в лицето на  кмета на община Разлог Красимир Герчев. Всички обществени сгради – училища, детски градини, читалище, кметство се отопляват с минералните ресурси на селото, започна строителството на нова обществена баня, проектиран е голям физкултурен салон в училището.“

Според кандидата за депутат, няма малки проблеми – всеки проблем е важен и решим. Важно е да се подпомагат  спортистите и самодейците на селата, защото така се подпомагат младите, младите семейства, които са избрали да останат в малките населени места и които трябва да бъдат стимулирани по всякакъв начин.

„Това се отнася и до децата на Бачево, Горно Драглище и Баня  – да имат красиви училища и детски градини, паркове и детски площадки.“ – каза още Иван Герчев и благодари на самодейните колективи при читалищата, с които завършиха срещите в Бачево и Баня  – с песен и пожелание да се гласува отговорно, за да има добри решения на всеки човешки проблем, на всяка улица, на всяко малко и голямо населено място.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар