Иван Герчев: Хората от Елешница, Долно Драглище и Годлево очакват стабилност в инвестициите за селата

25 октомври 2024 14:23   3 коментара   1001 прочита


В Долно Драглище приключиха срещите на кандидата за народен представител от 1 МИР на ПП ГЕРБ в селата на община Разлог и в региона, на които присъстват много хора, а творческите формации при читалищата закриват събитията с песен или хоро, на което се хващат всички присъстващи.


В клуба на пенсионера, който функционира отскоро в Годлево, се събраха над 40 жители, а най-младият кандидат от листата на ПП ГЕРБ представи своята програма за хората на село. Срещата се превърна в дискусия за актуалните проблеми с питейната вода на селото и завърши с изпълненията на мъжката фолклорна група „Годлевски Великден“.


В Елешница много възрастни хора посрещнаха с радост едноименния внук на бившия директор на мина Елешница Иван Герчев, а младите очакват оживление с инвестиционната политика на община Разлог за богатото минерално богатство на селото. На дневен ред е и санирането на многожилищните сгради.


Долно Драглище се превръща в модерно населено място, а община Разлог и кметът Цветан Рабаджиев работят всеотдайно да го превърне в красив дом на неговите жители. На 24 октомври се състоя срещата на Иван Герчев с жителите на селото, на която присъстваха кметът на община Разлог Красимир Герчев, д-р Емил Тончев, председател на ПП ГЕРБ – Разлог, общински съветници на ПП ГЕРБ.

След официалната церемония по представяне на кандидата за народен представител Иван Герчев, женската фолклорна група при читалището поздрави с кратък концерт жителите и гостите на Долно Драглище.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
25 Октомври 2024 15:43 | даа
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

яко филми са гледали


25 Октомври 2024 16:11 | ел ей
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

махай се


25 Октомври 2024 16:46 | отец паисий
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

нека по-добре да оправи тока в околията - прекъсва нонстоп




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар