Георги Георгиев, ПП ГЕРБ Сандански: Гласувайте, време е да спрем тази криза.

24 октомври 2024 17:57   3 коментара   2499 прочита


Скъпи съграждани, обръщам се към вас. От три години България е в криза. Безкрайните избори не доведоха до нищо добро. Спряха проектите и инициативите, спря развитието. Държавата е в застой и не се случва нищо добро. Цените растат, престъпността нараства, а народът обеднява.

Време е да спрем това. Всяка държава трябва да има редовно правителство. Това е като училище без директор, като отбор без треньор и като семейство без родители. Знам, че много хора са обезверени. Няма перфектни партии – човек никога не е перфектен. Но има избор и компромиси. В неделя, на 27 октомври, трябва да изберем. Искам да гласувате, защото има редица добри неща, които могат да се случат при едно редовно управление. Да довършим магистралите, да започнем отново да ремонтираме улици, да строим и да санираме. Да се завърнат европейските помощи и проекти, които ни се полагат. Помощи, които имат срок на давност. Да върнем отново България на картата и да идват световни лидери, които да ни уважават. Преди няколко години България беше водеща на Балканите. Всички лидери се консултираха с нас. България е центърът на Балканите и винаги ще бъде.

Аз, като кандидат народен представител от ГЕРБ, гарантирам: ще съдействам за санирането, ще се боря упорито АМ Струма да бъде завършена, и ще работя за развитието на региона, включително в икономиката, спорта, образованието и здравеопазването. Не на последно място – време е да спрем сечите и застрояването на горите в Сандански. Това трябва да се случва не само с помощта на обикновените граждани, а и ние, политиците, да поемем отговорност и да решим проблема с визия и стратегия.

Излезте тази неделя, разходете се на хубавото слънце, вижте се с близки и познати и гласувайте. Време е за стабилна България! Разчитаме на вас!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Още от: Политика

Принтирай статия
3 коментара
24 Октомври 2024 18:42 | Иван
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Жив и здрав


24 Октомври 2024 18:57 | Zidane
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Най-добрият политик на югозапада!!


24 Октомври 2024 19:18 | nepo
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Jorka s tebe sme .Cql Sandanski e s teb