Депутатът, човек на братя Галеви и собственика на “Юнион Ивкони” Ив. Константинов, Е. Гущеров не успя да се уреди в транспортната комисия на НС

31 юли 2009 00:20   1 коментар   30002 прочита
Д. Чукарски
Д. Чукарски


Д. Чукарски

Мажоритарният депутат от Кюстендил Валентин Микев ще работи в комисията по управление и контрол на европейските фондове. Той влезе и в комисията по транспорт, към която самият той заяви, че има интерес, тъй като бе председател на Съюза на българските автомобилисти в областта. Колегата му от ГЕРБ, народният представител Кирил Калфин, бе избран за член на парламентарната комисия за бюджет и финанси. Калфин е бивш дългогодишен директор на кюстендилската митница, откъдето бе дисциплинарно уволнен преди парламентарните избори.
Депутат Емил Гущеров, който бе управител в Дупница на фирмата на Ивайло Константинов “Юнион Ивкони” и горещ поддръжник на братя Галеви, не успя да се уреди в транспортната комисия и бе определен за член на комисията по външна политика и отбрана. Председателят на тази комисия е депутатът от Кюстендилски многомандатен избирателен район - Димитър Чукарски.

1 коментар
31 Юли 2009 16:13 | rangel
Оценка:
21
 (
247
 гласа)

Ne zabraviate che toia e i chovek na Paskalev




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар