Цвета Рангелова- ПП "Възраждане": Стига експерименти с България, с българите и живота ни!

14 октомври 2024 10:23   2307 прочита


Кандидатът за депутат от ПП "Възраждане" Цвета Рангелова написа остъп пост във Фейсбук, който си струва да прочетете и обмислите. Ето какво казва Рангелова:

Днес бяхме на среща със съгражданите ни от Малкия парламент - общинският пазар в Благоевград. Имаше всякакви анализатори и коментатори. Проведохме десетки интересни разговори с хора от всякаква възраст и занимание. Някои от тях идваха при нас с готови опорки от американските телевизии, но след размяна на няколко думи, разбираха, че са подведени. Когато фактите "говорят" и боговете мълчат! Успяхме да стигнем до повече от 1000 човека, тъй като интересът към нас беше огромен. Забелязахме и странен феномен - хората с празни пазарски чанти ни подминаваха и гордо заявяваха, че няма да гласуват пак.

Недоумявам що за наказание е това и кого наказвате като не гласувате? Хем сте бедни и недоволни, хем не искате да промените това. Карате си я по инерция ли, или не осъзнавате, че всъщност по този начин гласувате за тези, които ви направиха бедни и недоволни?

Е, всички вие, останалите - будни, непримирими и отговорни българи, излезте на 27 октомври и гласувайте!

Стига експерименти с България, с българите и живота ни!

Време е за Възраждане с бюлетина № 12!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление 


Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара