Човекът на Ив. Костов в Петрич Н. Гърков, агитирал на изборите за ГЕРБ, признава: Б. Борисов е единствената алтернатива

14 юли 2009 00:10   5 коментара   29677 прочита
Н. Гърков
Н. Гърков


Н. Гърков

Това се коментира

Николай Гърков, член на общинското ръководство на Демократи за силна България в община Петрич, е работил за партия ГЕРБ на парламентарните избори, сигнализираха вчера читатели в “Струма”. Самият Н. Гърков призна, че е взел активно участие в предизборната кампания в полза на партията на Бойко Борисов. По думите му в България е трябвало да стане сериозна промяна и според него единствената алтернатива е била ГЕРБ. Аз заедно с мои приятели бизнесмени обиколихме много райони и се срещнахме с много хора, обяснихме им какво налага да се гласува за Бойко Борисов. Смятам, че ни разбраха. Нямам нищо против ДСБ и нейното ръководство в Петрич, оставаме си приятели, каза Николай Гърков. Стоил Яков, председател на общинската структура на ДСБ, заяви, че от една година Николай Гърков не е идвал на заседания на структурата на партията на Иван Костов.


Още за: Н. Гърков   ГЕРБ   Б. Борисов   Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
14 Юли 2009 14:34 | Питащ
Оценка:
-15
 (
381
 гласа)

После да не го приемате, когато се заумилква и запирсламчава ! Такива са най-опасни и гадни, от тях всичко може да бъде очаквано !


15 Юли 2009 11:05 | Избирател
Оценка:
15
 (
201
 гласа)

ГЕРБ трябва да внимава,защото сега ще има много лизачи,които освен,че ще искат облаги,но и ще са къртици на др.партии.Особенно на местно ниво,където е лесно да влезеш,но и лесно да го проверят новият лизнещ се член/нямам в предвит този човек/.


15 Юли 2009 13:25 | Четник
Оценка:
5
 (
421
 гласа)

Кольо Гърков остана приятел и с ВМРО и ДСБ. Ще остане и с ГЕРБ....


15 Юли 2009 16:44 | иван
Оценка:
-13
 (
383
 гласа)

пренебрегнаха го на изборите за съветници,за това си тръгна човека.стоил яков дето окраде милиони от монопола дефакто не съумя да изгради никаква общинска организация на ДСБ в петрич.купува гласове стилчо а полза никаква:)


18 Юли 2009 02:42 | Тодор
Оценка:
22
 (
194
 гласа)

Аман от такива,които прелитат като пеперудки от партия в партия.Нямат ли достойнство тези хора?Подмазвачи!Блюдолизци!Лесно е да си със силните на деня,трудно е да отстояваш собствени позиции,но хамелеоните нямат позиции.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар