Бившата дясна ръка на Волен Сидеров - А. Сираков, разкри: Финансовият министър С. Дянков е с US паспорт и гражданин на САЩ, погазва Конституцията

03 август 2009 00:18   3 коментара   22169 прочита
А. Сираков
А. Сираков


А. Сираков

Идеолог на "Атака" иска отговори

Новият вицепремиер и министър на финансите Симеон Дянков е с американски паспорт и американско гражданство, съобщи вчера за в. “Струма” бившият заместник-председател на партия “Атака” от Кюстендил Антон Сираков. Имам тази информация от серия документи, а също и публикации. Така ли е, нека да отговори самият министър на финансите, защото информацията е скандална и смущаваща.
Според българската Конституция депутати и членове на Министерския съвет трябва да бъдат само български граждани, да отговарят на условията за избиране на народни представители, а едно от тях е българско гражданство. Антон Сираков, който в момента е адвокат, цитира член 65, ал.1, и член 110 на Конституцията на Република България. Той заяви, че най-голямото зло за България е контролът, който поема над държавата ни Америка. Имам три въпроса към Сидеров, чието поведение определям като политически слугинаж, каза Сираков и попита: Как се случи така, че след април 2006 г. “Атака” няма нито една проява срещу американската хегемония на Балканите и по света? Защо Волен Сидеров си намери работа тогава, когато Буш пристигна в България? Защо ми забрани да проведа насрочената пресконференция, която щеше да маркира недоволството поне на една парламентарно представена сила, каквато беше “Атака”? Защо Волен Сидеров си намери работа в чужбина при посещението и на Кондолиза Райс, и отново “Атака” не направи поне един формален протест срещу това посещение? Защо говори само срещу ДПС? Забравя се и се пропуска умишлено този, който поддържа ДПС, казвам умишлено, защото ми беше направена официална забележка да не разводнявам нещата. Уточнявам, че ДПС е само оръжието, но не и ръката, която държи и направлява това оръжие.

3 коментара
03 Август 2009 04:50 | Слепец
Оценка:
2
 (
190
 гласа)

Сираков,ако мислиш,че Атака е нещо друго освен пушилка ,значи си се объркал.Та Сидеров освен да слуга на някой ,друго може ли?


04 Август 2009 01:29 | зрящ
Оценка:
51
 (
193
 гласа)

сидеров трябваше да е министър председател,за благото но всички българи в това число и слепците.


04 Август 2009 10:46 | Мария
Оценка:
-6
 (
200
 гласа)

Пушилка е Сираков. Този си мисли, че може да е лидер. Волен допусна и грешки, но той е ВОЛЕН СИДЕРОВ и знае какво прави.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар