Атанас Камбитов връчи медалите на победителите в турнир по художествена гимнастика в Благоевград

21 октомври 2024 12:18   7224 прочита


Камбитов бе специално поканен от ръководителя на клуб"Пирин", заради основната му роля при създаването на клуба преди 10 години.

Кандидатът за народен представител  от ПП ГЕРБ Благоевград Атанас Камбитов бе специален гост на турнир по художествена гимнастика "Предела".

Бившият кмет, поканен от ръководителя на клуб "Пирин", Лидия Стоянова, връчи медалите на победителите в турнира. Той е човекът и управникът  с най-голяма заслуга за създаването на клуба преди години.

Развълнуван екскметът сподели: Благодаря за поканата на клуб по художествена гимнастика "Пирин”, с ръководител Лидия Стоянова, да присъствам на турнир "Предела". Поздравления за нея и треньорите, за труда и усилията, които полагат за децата на Благоевград.

Турнирът бе организиран на много високо ниво! Многото усмивки, красота и емоциите, които видях и усетих в зала "Скаптопара" ми показаха, че преди десет години, когато създадохме клуба по художествена гимнастика, сме взели правилно решение.

Гордите родители, които видях също го потвърждават! За мен бе чест да връча медали на победителите!

Пожелавам на всички много здраве и успехи, и Благоевград да има скоро своите шампионки! Каза кандидатът за депутат Атанас Камбитов, който участва в предизборната надпревара с номер 102 в бюлетина 18.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара