Атанас Камбитов: Редовно правителство с доминираща роля на ГЕРБ е правилният път към изхода от тежката политическа и икономическа криза! Тези след нас превърнаха управлението на държавата в авантюра, разчитайки на случаен успех с опасни последици

23 октомври 2024 11:31   2408 прочита


Гласувайте за ГЕРБ! Важен е общият резултат, личните преференции са на втори план. Категорично смятам, че начинът, по който се работи за преференции, е вреден за ГЕРБ – Благоевград. Днес е особено важно партията в област Благоевград да запази мандатите си и да затвърди убедително лидерството си сред останалите политически субекти

“Най-важната ни задача като политици, участващи в предизборната надпревара днес, е да убедим хората да гласуват, да успеем да ги накараме да излязат пред урните и да дадат своя глас, осъзнавайки цялата отговорност, че бъдещето ни зависи от всеки един от нас.

Разбирам умората и разочарованието от проведените в последните три години 7 избора, след които не се случи нищо градивно, но и осъзнавам крещящата необходимост от създаване на редовно правителство, което да поеме цялата политическа отговорност и да поведе държавата в правилната посока. Именно заради това в хода на цялата предизборна кампания апелирам да се излезе от апатията, безразличието и електорална депресия и да се гласува.
Всеки от нас трябва да осъзнае и поеме личната си отговорност, да бъде активен участник в изборния процес и да не позволява други да решават вместо него.

Това е и единственият начин да спрем контролирания вот”, заяви кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ Атанас Камбитов дни преди края на предизборната кампания.
“В момента държавата е в политическа, икономическа и социална криза. Свидетели сме на небивал застой. 4 години не видяхме нищо градивно. Абсолютно нищо! След ГЕРБ и потоп! Тези след нас превърнаха управлението на държавата в авантюра, размивайки отговорността си с безпочвени обвинения, престъпно бездействие и разчитайки на случаен успех, с непредвидими и опасни последици.

Спряха важни проекти от времето на ГЕРБ, спряха социални програми, спря финансирането от Европа, спря развитието на общините и резултатът е: низ от избори и задълбочаваща се криза. В момента е истинско безвремие, за което никой от управляващите в последните години не поема отговорност.
Липсата на редовно правителство е на път да ни заличи от лицето на Европа като надежден партньор”, категоричен е бившият благоевградски кмет.

“ПП ГЕРБ е единствената политическа партия, по време на управлението на която в държавата нещата се случваха. Партия, която следваше управленската си програма и доказа, че може да управлява, така че България да е уважаван член на Европейския съюз.

Каквито ангажименти поехме – изпълнихме! Какво не беше направено по управленската програма на ГЕРБ?! Магистрали ли не се построиха?! Не се ли построиха училища, детски градини, болници, не беше ли подобрена инфраструктурата в градове и в най-отдалечени села? Не санирахме ли?! Напълно безплатно, 100% финансиране от държавата. Санирането при ГЕРБ беше най-добрата социална програма, изпълнението на която доведе до подобряване бита на хиляди семейства.
 

За разлика от санирането, което се опитаха да направят тези след нас. Прибраха парите на хората и саниране няма.

Какво е направено след нас? Какво е направено за АМ “Струма”?! Както каза наскоро Б. Борисов – “Докъдето ние я построихме, дотам е и в момента, новото са само колчетата”…

Видимите резултати, това, което е направено, доказва, че ГЕРБ е единствената партия, която може да поеме управлението на държавата в тежката ситуация в момента: Дългът расте, 18 милиарда е дупката в бюджета, изправени сме пред реалната опасност да загубим парите по ПВУ, бизнес средата е крайно влошена…

Сложна е и външнополитическата обстановка – във време на две войни сме и пред реална заплаха от разрастване на мигрантска вълна…
На този фон единствено ГЕРБ предлага правителство с ясна политическа отговорност – всяка участваща партия да бъде представена спрямо електоралната си тежест. Къде са другите политически партии, бягат от отговорност! Къде видяхте управленските им програми за следващите години?! Какво предлагат за изход от кризата?!
 

Програмата за управление на ГЕРБ е много ясна и конкретна, с ясно подчертани приоритети и политики, гарантиращи стабилност, сигурност и спокойствие за гражданите. Програма с конкретно набелязани действия за укрепване на отбраната и сигурни граници, качествено образование, здравеопазване, инфраструктура.
 

Затова призовавам да се гласува за партия ГЕРБ! Личните пристрастия, преференциите да останат на заден план, най-важен е общият резултат. Категорично смятам, че начинът, по който се работи за преференции, вреди на ГЕРБ – Благоевград. Нашата цел е общият резултат да се увеличи, област Благоевград да запази броя на мандатите до момента, а ако успеем и да ги увеличим, значи сме си свършили работата отлично”, смята Камбитов, който мотивира влизането си в кандидатдепутатската надпревара така:
 

“За мен влизането в парламента не е самоцел. Бил съм и депутат, и кмет. Съгласих се да участвам, за да помогна за развитието на родния ми град. Познавам проблемите на Благоевград и знам решенията. Мога и знам как:.
 

Да осигурим работни места и да повишим трудовата заетост и доходи чрез изграждането на индустриална зона само за 1 година и половина (18 месеца).
Откриване на 1000-1200 работни места.
 

Да санираме многофамилни жилищни сгради чрез 100% финансиране от държавата.
Да решим казуса с парк “Македония” – в момента ситуацията е “улица без изход”. На път сме да върнем парка, който извоювахме с много и дългогодишни усилия, отново на държавата.
 

Мога да окажа съдействие при реализирането на важни инфраструктурни проекти за града, защото знам пътя.
 

Да осигурим инвестиции в образованието и възможност за създаване на спортно училище в Благоевград.
Това е само част от това, което можем да направим заедно за Благоевград”, допълни още Камбитов и призовава: Гласувайте за ГЕРБ с бюлетина 18!
 

За Атанас Камбитов с преференция 102!

Заедно да постигнем резултат, който ще даде възможност за съставяне на правителство, в което доминиращата роля да е на ГЕРБ, единствената стабилна и отговорна политическа партия с опит в управлението и реална визия за бъдещето – спокойно и сигурно!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара