Андрей Цеков в Благоевград: Инвестираме в хората – по-високи доходи за всички и пакет в подкрепа на младите семейства

04 октомври 2024 20:02   5 коментара   2580 прочита


Водачът на листата на ПП "Продължаваме промяната" се срещна със симпатизанти в областния център

Практични мерки за ръст на доходите за всички и специален пакет в подкрепа на младите семейства разработихме от коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“. Средствата в държавата трябва да се разпределят за най-ценния ни капитал – хората. Това е изконно наше верую, защото страната ни ще се развива, когато хората й се развиват. Това заяви водачът на листата на ПП-ДБ в Благоевградска област Андрей Цеков на среща със симпатизанти в областния център. 

Той подчерта, че трябва да запазим икономическия модел от последните 3 г., който позволява доходите да растат, за да изберат младите семейства да живеят в България, да се развиват и да отглеждат без притеснения децата си. При зададения вече темп е напълно реалистично до 4 г. средната работна заплата у нас да е 2000 евро, а минималната – 1000 евро. „Семействата имат нужда от достойни доходи, за да искат да живеят в България. Планираме данъчните ставки да останат същите. Бизнесът да продължи да работи с таван на цените на тока. Когато няма държавен рекет, компаниите ще генерират по-висок БВП, а оттам икономиката ще се развива и доходите на гражданите ще растат“, обясни Андрей Цеков. 

Бившият регионален министър уточни, че България може да си позволи това без инфлация и без дългове – достатъчно е да спрем източването на парите ни към корумпирани политици. 

Специалният пакет за младите семейства включва различни мерки, сред които удвояване на данъчното облекчение за семейства с деца до 1200 лв. годишно за 1 дете и до 2400 лв. за 2 деца; покриване на 100% от размера на майчинството при връщане на работа след първата година; годишна субсидия от 300 лв. за всеки ученик от I до VII клас; безплатни лекарства по рецепта за деца от 0 до 7 г. 
 Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ се явява на предстоящите парламентарни избори с бюлетина с номер 26. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление 
 

 


Още от: Политика

Принтирай статия
5 коментара
04 Октомври 2024 20:08 | Гражданин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Изчезни...


04 Октомври 2024 20:53 | 111
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

стария от химическото чистене, приятелл на стария Байкуш раздава пари за тоя надменен софиянец.. къде спи полицията


04 Октомври 2024 20:56 | Bonth12
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Здравейте г-н/г-жо
Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем, вариращ от 2000 до 800 000 евро при процент от 1% с условия, които ще улеснят живота ви.
Така че, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес: bonthierry373 @gmail. com


04 Октомври 2024 22:40 | Шарлатани, измамници
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Бягай пумяр. Никога повече ППДБ. Ти какво направи за Благоевград бе смешник, какво предложи в парламента и какво вашата партия подкрепи за нашия град. Байкушо лъже че сме одобрени за най различни проекти, но се оказва пълна лъжа. Уж проекти за Благоевград, но те въобще не са предложени за гласуване и одобрение. Смешник, лъжец с байкушо,
Събрахте се в залата уж да кажете какво сте направили за Благоевград, и се оказа пълна лъжа. Смешник


04 Октомври 2024 23:18 | Беседката на джамията
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

С менте кмета вдигнахте доходите, ама само на общинарите. Друго не сте направили!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар