Андрей Цеков: Свободата е начин на мислене и ежедневна битка, честит празник Благоевград и Банско!

05 октомври 2024 14:45   1610 прочита


Свободата е начин на мислене и ежедневна битка. Тя днес ни е даденост. Мнозина трудно оценяват титаничните битки на предците ни за отвоюването й. Обнадеждаващо е, че не са малко и тези българи, които познават делото на героите ни и носят в сърцата си бунтарския дух. Това заяви водачът на листата на коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Андрей Цеков за Благоевградска област, който участва в честванията по случай 112 години от Освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония в Благоевград. Той честити празника на жителите на Благоевград и Банско.

Андрей Цеков допълни, че революциите се случват благодарение на малцина будни и непримирими съмишленици, които на дела късат оковите на тиранията и отстояват бъдещето на децата си и на сънародниците си. „Поклон пред смелите мъже, дръзнали да се изправят срещу една империя. В Международния ден на учителя - благодарност и към учителите, чието просветителско дело е в основата на свободния дух“, допълни той.

Цеков заедно с кандидатите за народни представители на ПП-ДБ Ваня Кромбоа, Дейвид Давидков и Атанаска Ковачева поднесоха цветя в знак на признателност на паметната плоча на ген. Спас Георгиев, на мемориал „Делчев род“, на майор Иван Павлович Орлински и на бюст-паметник на Константин Чорбаджигошев.

В празничния ден екипът на ПП-ДБ подари книги на жителите на Благоевград.

Коалиция ПП-ДБ се явява на предстоящите парламентарни избори в края на октомври с бюлетина с №26.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 


Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар