Андрей Цеков: Развиваме всеки регион – помощ за бизнеса и археолозите в Петрич, нови ВиК и адекватна медицина

16 октомври 2024 15:18   1 коментар   1638 прочита


Всеки регион в държавата трябва да се развива. Въпрос на отговорно държавническо мислене е парите от бюджета да се инвестират в хората – в ръст на доходите и в по-добри условия за живот, включително и за Петрич и региона. Това е разликата между нас и партиите на статуквото – нашата визия е с грижа за всички граждани, другите мислят за себе си и шепа приближени. Това заяви водачът на листата на ПП-ДБ за Благоевградска област Андрей Цеков на среща в граждани в Петрич.

Той даде пример с разработена от ПП-ДБ програма за региона и разрешаване на проблеми, които хората бързо да усетят.  Сред първите стъпки е подобряване на материалната база и кадровото обезпечаване на болницата - за да се осигури адекватна медицинска грижа за хората в Петрич и Сандански.

Петрич има потенциала да продължи да се развива като индустриален център на Благоевградска област – с технологично обновяване с държавна подкрепа на производства и таван на цените на тока.

Градът вече изпълнява проекти за над 34 млн. лв., финансирани по общинската инвестиционна програма, приета по настояване на ПП-ДБ. Тя ще продължи. Именно през нея можем да се погрижим и за големите села в Петричко, които имат нужда от нова канализационна мрежа и смяна на старите водопроводи, каза още Цеков.

Водачът на листата на ПП-ДБ в Благоевградско е категоричен, че ще се довърши  и околовръстния път на Петрич, а държавата може да подпомогне и археолозите в Хераклея Синтика, за да върнат по-бързо славата на изчезналия древен град. Ще се реализира и програмата за саниране по ПВУ, за която кабинетът „Денков“ осигури средства.

Важно е да имаме категорично мнозинство на ПП-ДБ в следващия парламент, за да можем да се погрижим за българите. Много хора са се борили да имаме демокрация и свободен избор, нека не се отказваме сами от тези постижения и да задължим с избора си политиците да работят за гражданите, призова Андрей Цеков.

Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ се явяват на изборите в края на октомври с бюлетина с №26.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 


Още от: Политика

Принтирай статия
1 коментар
16 Октомври 2024 17:00 | да
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не можете да си представите какви репутационни щети ви донесе "кандидат за КМЕТ на ПЕТРИЧ " -- няма да споменавам и името на този зам. кмет по дигитализацията на община Петрич... оказа се поредния флейтист на любителя на прах




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар