Адв. Албина Анева оглави листата с кандидат-депутати на "Солидарна България" за област Благоевград

07 май 2024 15:18   10535 прочита


Адвокат Албина Анева оглави листата с кандидат-депутати на ПП "Солидарна България" от 1МИР Благоевград. Днес Анева, заедно с втората в листата Гинка Григорова регистрираха 17 членна листа, в която участват както адвокат Анева се изрази "хора на труда, хора на защита правото на труд и интересите на гражданите. "

Нашата коалиция ще брани правата на гражданите от най-малките, децата,  до най-възрастните пенсионерите, това е целта на нашата коалиция да застанем зад законните им интереси и правата на всички граждани. Ние сме и тези, които настояват за съдебна реформа и ще работим за провеждането и В листата ни има представители от целия регион. 

Анева представи листата с кратко описание на включените в нея кандидати. Прави впечатление, че в листата са включени успели хора с разнородни професии, в които са се доказали. Втора в листата е Гинка Григорова, изявен синдикалист с голям опит, пряко свързан със защита интересите на от и най-вече защита на децата, която е втора в листата, трети е Томанов от Българска социалдемокация, 4-ти е известният адвокат Ив. Чолаков и други. Цялата листа ще публикуваме след малко. Очаквайте подробности. 

В. Василев 


Още за: Албина Анева   листа   Още от: Политика

Принтирай статия
0 коментара