Фитнес №1 в Благоевград Golden Gym с две звездни попълнение

25 май 2018 12:36   2 коментара   33789 прочита


Световната шампионка по Таекуон- до ITF Албена Ситнилска и ММА- боецът и бивш футболист Даниел Златков са най- новите попълнения в редиците на Golden Gym. Най - титулуваната таекуондистка в Европа, Албена Ситнилска е състезателка на националния отбор в севернокорейското бойно изкуство и благоевградския клуб "Фолкън".

Спортист на годината в Благоевград за 2017 г. е отдадена на спорта повече от 15 години, а през последните месеци е тясно свързана и с фитнес тренировките. Известният в цял свят с прякора БГ Роналдо също е част от солидният екип професионалисти, които работят във фитнеса. Даниел и Албена ще се изявят в ново амплоа, като инструктори по XBODY. Те ще работят с клиенти на модерната технология XBODY - бъдещето на фитнес индустрията, с която можеш да свалиш 5-6 см. от талията само за месец.

За ефективността на технологията XBODY оценка 10 вече дадоха десетки клиенти на фитнеса. Албена Ситнилска и Даниел Златков вече преминаха курс на обучение и имат необходимия ценз да боравят със специалния костюм. XBODY е иновативен метод за тренировка и рехабилитация чрез електромускулна стимулация на тялото. Golden Gym е най-силно разрастващият се фитнес в Югозападна България, предлагащ на своите клиенти най-модерните технологии за индустрията, с които помага на своите клиенти да постигат бързо и качествено добри резултати.

Марти Кирилов

2 коментара
25 Май 2018 13:38 | Ку
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Сашка Пръсто оти не е там? Ще вае пръсти....


28 Май 2018 01:28 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

"Известният в цял свят с прякора БГ Роналдо ...."




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар